Logan Paul maakt speciale video

De laatste tijd was Logan Paul enorm veel in het nieuws. Het begon allemaal met de video in het Japanse zelfmoordbos, waar hij met zijn cameraploeg een lijk filmde. Hierdoor werd hij onder andere van de lijst met goede adverteerders gehaald. Alsof dat nog niet genoeg was, plaatste hij een week na deze video ook nog eens een video waarin hij Tokio belachelijk maakte… Niet heel erg slim van hem. Nu heeft hij een video gemaakt om meer duidelijkheid rondom het begrip zelfmoord te krijgen.

Waar gaat de video over?
In de video praat hij onder andere met een man die geprobeerd heeft zelfmoord te plegen. Uiteindelijk is de man, genaamd Kevin Hines, erg blij dat hij het overleefd heeft. Je hoort in de video het verhaal van Kevin en hoe het nu met hem gaat. Kevin heeft ook een film gemaakt, genaamd Suicide: The Ripple Effect. Hij praat ook met Bob Forrest, de oprichter van Alo House Recovery Center. Hier kunnen mensen terecht die zelfmoord hebben gepleegd of er over nadenken. Ook Dr. John Draper komt aan het woord. Hij is van de Suicide Prevention Lifeline. Hier kunnen mensen terecht als ze vragen over zelfmoord hebben of eraan denken.

Waarom deze video?
Door deze video te maken wil Logan ten eerste zijn excuses aanbieden voor het maken van het filmpje over het Japanse zelfmoordbos. Daarnaast wil hij ook laten zien dat hij geen kwade bedoelingen had met het maken van de video. In zijn nieuwe video schetst hij het beeld dat zelfmoord nooit de juiste oplossing is en er altijd mensen zijn die je kunnen en zullen helpen.

Wat vind jij van Logans nieuwe video? Vind je het een goed initiatief van hem of juist niet?

nominatiesbruno-cervera-368194