Maluma en Enrique Iglesias komen naar Nederland

Alle fans van Spaanse muziek opgelet! Eind september en begin november komen er namelijk twee bekende Spaans-talige artiesten naar Nederland. Niemand minder dan Maluma en Enrique Iglesias zullen hun lekkere nummers live gaan performen in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

Maluma

Juan Luis Londoño Arias, ook wel bekend als Maluma, is een Colombiaanse artiest die in 2010 al doorbrak met het nummer ‘Farandulera’. Ook vorig jaar was hij razend populair in Nederland met zijn nummer ‘Felices los 4’. Als je vorig jaar in Spanje bent geweest, naar de Nederlandse radio hebt geluisterd of naar de Spotify charts, moet je dit nummer hebben gehoord. Bij de feestelijke nummers van Maluma horen dansjes en dat zal je ongetwijfeld tijdens het concert van dichtbij meemaken. Kijk bijvoorbeeld hieronder naar het optreden van Maluma tijdens de VMA’s.

Het concert van Maluma vindt plaats op 22 september 2018. Wees dus snel met tickets!

Enrique Iglesias

Enrique was en is nog steeds razend populair onder de echte muziek liefhebbers. “Baby I like it! The way you move on the floor” Dit is natuurlijk een echte klassieker die je in het echt moét zien en horen. Op 9 november 2018 is het dus je kans en er zijn nog tickets! Deze topzanger is al heel een aantal jaartjes ontzettend populair en komt nu dus naar Nederland! Enrique staat bekend om zijn charmante acties, ook tijdens zijn concerten. Zo neemt hij wel vaker een vrouw mee het podium op om een liedje te zingen. Kijk naar de video hieronder en zie hoe deze vrouw helemaal gek wordt van zijn moves.

Het concert van Enrique Iglesias vindt plaats op 9 november 2018.

Ziggodome

Op 22 september en 9 november 2018 wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot una gran fiesta Española! De Ziggo Dome heeft een capaciteit van 17.000 man, het kan dus niet anders dan dat het één groot feest wordt. Voor iedereen die gek is op Spaanse hitjes, ga snel naar ticketmaster of haal ergens anders je kaartjes voor deze geweldige zangers. Dit wil je niet missen. Bestel hier je tickets voor Maluma en hier die van Enrique Iglesias.

Logan Paulyoutube music