Mensen laten vliegen met een drone?!

Tegenwoordig zijn drones niet meer weg te denken uit de wereld van video. Steeds meer YouTubers maken dan ook gebruik van droneshots in hun video’s. Maar nu heeft een bedrijf uit Letland, genaamd Aerones, een persoon laten vliegen met een drone. SAY WHUT?!

Skydiver de lucht in
Het bedrijf Aerones heeft een drone gebouwd die ontworpen is om mensen in de lucht te krijgen. En het blijft niet bij een paar centimeter dat de drone kan tillen. De drone kan een persoon een paar meter de lucht in tillen. Dit moest natuuurlijk even getest worden. Een skydiver testte het uit. Hij hing aan een stuk touw die vastgemaakt zat aan de drone. Aan dit touw hield de skydiver zich vast. De drone vloog niet vanaf de grond omhoog met de skydiver. De skydiver was namelijk al de hoogte ingeklommen. Daar ging hij uiteindelijk aan de drone hangen. Het klinkt als een sterk verhaal maar dat is het zeker niet. Gelukkig hebben we de beelden.

Safe flight
In totaal was het de 28-propellor Aereones’s drone die deze man de lucht in kreeg. Op een hoogte van 330 meter sprong de skydiver uiteindelijk naar beneden en landde veilig met een parachute. Wie van jullie zou dit ook willen proberen?

zomerYouTube Nederland