Misfit: een film met jouw favoriete YouTubers

Waarschijnlijk hebben jullie allemaal al de trailer gezien van de nieuwe film Mis Fit. Nog niet? Dan moet je hem zeker even checken. In deze film spelen jouw favoriete YouTubers de hoofdrol. Wie dat zijn? Lees het nu!

Hoofdrol voor..
De hoofdrol in deze film is voor niemand minder dan Djamila (Meisje Djamila). Zij speelt in de film Julia. Ze is een Nederlands meisje dat in Amerika woont. Julia is creatief, maakt vlogs en zingt haar eigen liedjes. Ondanks dat ze goed kan zingen durft ze dit niet voor een live publiek, maar als ze naar Nederland verhuist veranderd het leven van Julia. De populaire meisjes op haar nieuwe school bestempelen Julia als Misfit. De Misfits zijn de buitenbeentjes van de school. Wanneer Julia de kans krijgt om terug te kunnen naar Amerika doet ze hier alles aan, maar begint dan toch te twijfelen. Wil ze wel echt terug?

Andere YouTubers
Naast Djamila speelt ook Gio in de film van Misfit. Gio speelt de vlogkoning Tim. Hij legt met zijn camera alles vast wat er gebeurt op school. Ook Niek Roozen heeft een rol in de film, hij speelt de grappige maar een tikkeltje onzekere Nick. Hij is de zoon van de bekende zanger Jack Diamond en heeft het muzikale talent van zijn vader overgenomen. In de film speelt hij gitaar en wil niks te maken hebben met de verschillende squads op school. Hij is daarom ook een Misfit. Naast deze rollen hebben ook Défano Holwijn en Donny Roelvink een rol in de film.

Misfit draait vanaf 27 september in de bioscoop! 

 

#BOOSeclipse