Last minute moederdag inspiratie

Aankomende zondag is het 13 mei, dat betekent moederdag! Het is dé dag dat je je moeder in het zonnetje zet en haar laat zien hoeveel je om haar geeft. Eerlijk is eerlijk, we laten soms te weinig waardering aan onze moeders zien. Met deze last minute moederdag inspiratie hopen wij dat jij leuke ideeën op doet voor dit jaar.

Het originele moederdag ontbijt

In de grote mama surprise show verrast Joy samen met Danerolles en drie kijkers hun moeders. Hierbij vervullen zij de grootste dromen van de mama’s. Weet jij wat jouw moeders grootste wens is? Probeer erachter te komen en deze te vervullen.

Geen tijd of materialen om de ultieme wens van je moeder te vervullen? Kies dan voor Joy’s originele moederdag ontbijt. Denk hierbij aan croissantjes, chocoladebroodjes of heerlijke wentelteefjes. Een ontbijt op bed wordt altijd goed ontvangen en is dus een echte aanrader!

Een dagje weg

Een leuk moederdag cadeau hoeft niet altijd iets tastbaars te zijn. Je kunt je moeder ook verrassen met een leuk dagje weg. Dit kan bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark, haar lievelingsmuseum of lekker shoppen in de stad zijn. Zin in een chille avond? Kies dan voor de bioscoop en trakteer haar op de grootste bak popcorn. Een leuke tip: op zondag 13 mei 2018 keert Mamma Mia terug in de Nederlandse bioscopen. Dit is een moederdag special waarbij je samen met je moeder alle populaire nummers mee kunt zingen.

Een mooi cadeau

Geef je je moeder liever een mooi cadeau? Ren dan voor zondag naar de winkels om een mooi cadeau voor je moeder te kopen. Een leuk cadeau hoeft niet heel veel geld te kosten en kan best iets kleins zijn. Moeders zijn maar al te blij met een bosje bloemen of een kaartje. Je kan natuurlijk ook groots uitpakken door een lekker luchtje te kopen of zelf iets te maken, dat doet het ook altijd goed.

moederdag

pexels-photo-433452image4