Monday update: Wat heb je gemist afgelopen week

Het weekend is weer voorbij, we hopen dat jullie genoten hebben. Afgelopen week zijn er weer verschillende dingen online gebeurd. Wist je al dat er afgelopen week twee nieuwe albums zijn uitgebracht? En dat Beautygloss trouwde in het mooi Florence? Lees het allemaal hier!

Mascha trouwt in Florence
In de weken naar de bruiloft bracht Mascha (Beautygloss) al verschillende video’s online die ons voorbereidde op haar bruiloft. Het bloofde een sprookje te worden. Als we de foto’s mogen geloven is het dat ook zeker geworden. WAUW! Wat zag iedereen er prachtig uit en in het speciaal¬†Mascha en Gregor natuurlijk. De locatie was ook om bij weg te dromen. In het prachtige Florence trouwde de twee tortelduifjes. Afgelopen weekend zette Mascha haar trouwvideo online en die is zeker een kijkje waard.

DJ Khaled
DJ Khaled dropte zijn album afgelopen vrijdag. In de weken vooraf bracht hij al enkele nummers uit van het album waaronder I’m the One met Justin Bieber, Wild Thoughts met Rihanna en Shining met Beyonce. Het album heeft wel 21 nummers. Naast de eerder genoemde grote artiesten bevat het album ook samenwerkingen met PARTYNEXTDOOR, Alicia keys, Nicki Minaj en Travis Scott. Het album is dus een feestje van samenwerkingen!

Lil Kleine
Lil Kleine bracht een paar weken geleden zijn album Alleen uit. Maar donderdag kondigde hij aan dat er die nacht het tweede deel van zijn album uitkwam. WHUT?! In totaal bestaat zijn album Alleen nu uit 21(!!) nummers. Op Spotify is het hele album te beluisteren. Het nummer Loterij met Ronnie Flex heeft ook al een clip. Wat een lekker nummer is dat!

Riverdalesnapchat