Mondayupdate #10: Wat heb je de afgelopen week allemaal gemist?

Het weekend is helaas alweer voorbij. We hopen dat jullie een leuke week voor de boeg hebben. Er zijn weer veel dingen gebeurd in YouTube-land, daarom hebben wij weer een Mondayupdate voor jullie. Hebben jullie iets gemist? Wij zetten alles op een rij.

Milan Knol koopt zijn eerste huis
Eerder woonde Milan al samen met zijn ex-vriendin Jill (CrocoJill), maar ze huurde dit huis. Nu was het tijd om een eigen huis te kopen en dit is er niet zomaar één, het huis heeft namelijk een zwembad. Milan geeft zelf ook aan in de vlog als grap: ‘Als je een huis koopt en je woont in Nederland, waar nooit de zon schijnt, dan kan je gewoon nooit zwemmen’.

Tour Joost binnen 15 minuten uitverkocht
Joost ook wel bekend als Eenhoornjoost is tegenwoordig helemaal de muziekwereld in gedoken. Onlangs kwam zijn tweede EP ‘Scandinavian Boy’ uit. Afgelopen week kondigde Joost dan ook aan dat hij op tour gaat en twee concerten geeft. Vrijdag gingen de kaarten in de verkoop en binnen 15 minuten waren de zalen uitverkocht. Hoe vet is dat?!

Supergaande wint Xite Award
Tijdens de opnamens voor het programma ‘Zie ze liegen’ van Concentrate werden Nesim en Qucee verrast door Iris van Enthoven. Tijdens de uitzending kregen zij van haar een gouden enveloppe in hun handen gedrukt. Op het kaartje staat ‘Winnaar Best Online Artist’ en hierbij werd dus bekend dat zij gewonnen hebben. De twee waren erg verrast en natuurlijk heel blij.

 

fource-fotoluca-upper-97759