Mondayupdate #13: Wat heb je de afgelopen week allemaal gemist?

Deze week hebben wij weer een nieuwe mondayupdate voor jullie. Ook de afgelopen week zijn er weer verschillende interessante nieuwtjes naar buiten gebracht. Deze hebben wij hieronder opgesomd. Lees snel verder!

Ed Sheeran verloofd met zijn vriendin
Zaterdag werd bekend dat Ed Sheeran zijn vriendin Cherry Seaborn ten huwelijk heeft gevraagd. Hij maakte de verloving bekend met een schattige foto op Instagram. Cherry en Ed kregen in 2015 een relatie, maar kenden elkaar al van de middelbare school. Cherry verhuisde na haar studie een tijdje naar Amerika waardoor hun relatie uitging. Toen zij weer terugkwam in 2016 werden de twee weer helemaal verliefd op elkaar. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en nu heeft Ed haar dus ten huwelijk gevraagd. Wij wensen de twee heel veel geluk samen en we kunnen niet wachten op de trouwfoto’s!

Kim Kardashian en Kanye West noemen dochter Chicago
Kim en Kanye hebben de naam van hun derde kindje bekendgemaakt! Hun dochtertje heeft de naam Chicago gekregen. Vorige week maandag beviel de draagmoeder van het kindje van Kim en Kanye. Chicago is vernoemd naar de stad waar Kanye West als kind opgroeide. North en Saint geven hun pasgeboren zusje de bijnaam Chi, dat je in Amerika uitspreekt als Shy. Kim en Kanye zijn dolgelukkig met de komst van hun derde kindje en ze zijn de draagmoeder van Chicago eeuwig dankbaar.

👶🏽

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

DieTim zegt sorry
DieTim (voorheen bekend als Snapking) heeft zijn kanaal een make-over gegeven en is gestart met een nieuwe serie genaamd Tim Zegt Sorry. In deze serie gaat hij naar mensen toe die hij heeft beledigd of pijn heeft gedaan in het verleden. Dit doet hij met bijvoorbeeld een taart of een bosje bloemen. In deze aflevering gaat hij langs bij RTL en een McDonald’s in Duitsland waar hij een Chinese vrouw heeft uitgescholden. Zullen zij de excuses van Tim accepteren? Kijk de video hieronder om erachter te komen!

Manon Tilstra verrast op haar eigen babyshower
Gister uploadde Manon Tilstra de video van haar babyshower die op zaterdag 20 januari plaatsvond. Deze babyshower was een totale verassing voor haar, aangezien ze van niks wist. Ze werd naar Almere gelokt met de smoes dat ze naar een verjaardag zou gaan. Toen ze aankwam in het hotel werd ze verrast door haar vrienden en familie. Iedereen was in het roze gekleed en Manon kreeg een heleboel cadeautjes. Manon is inmiddels alweer 35 weken zwanger, dus het duurt nog maar een paar weken totdat de baby komt! Alvast heel veel geluk Manon en Dwayne!

famkelouiselitnominaties