Mondayupdate #14: Wat heb je de afgelopen week allemaal gemist?

Deze week hebben wij weer een nieuwe mondayupdate voor jullie. Ook de afgelopen week zijn er weer verschillende interessante nieuwtjes naar buiten gebracht. Deze hebben wij hieronder opgesomd. Lees snel verder!

Albert Heijn wint Gouden Loeki 2017
Vorige week werd bekend dat Albert Heijn de Gouden Loeki van 2017 heeft gewonnen. Dit betekent dat zij de prijs hebben gewonnen voor beste reclame van het jaar. In de reclame, genaamd Appie Christmas, gaat een oudere man voor het eerst Kerst vieren met de familie van zijn nieuwe vriendin. Daar aangekomen beseft hij dat hij vergeten is een cadeautje mee te nemen. Hij gaat snel naar Albert Heijn en komt terug met een doosje bonbons. De reclame van Douwe Egberts werd tweede en de kerstcommercial van Jumbo werd derde.

Kalvijn brengt Nu Al Miljonair Acoustic uit
Afgelopen zaterdag bracht Kalvijn zijn nummer Nu Al Miljonair op akoestische manier uit. In het liedje is hij te horen met alleen een gitaar op de achtergrond, maar wacht is dit de echte stem van Kalvijn wel…? Aan het eind van het liedje krijg je te zien dat het niet Kalvijn is dit het nummer zingt, maar Paul Sinha. Paul is een Nederlandse zanger die onlangs een nummer, genaamd De Laatste, met Teske uitbracht. Wij vinden het wel een leuke grap, en jullie?

Dean gaat op Curaçao wonen!
Het is weer een tijdje geleden sinds Joy een Q&A opnam met haar broer Dean. In de video beantwoorden ze vragen zoals ‘wat is jullie grootste ergernis aan elkaar?’ en ‘hebben jullie een vriendje of vriendinnetje?’. Daarnaast vertelt Joy ook dat Dean binnenkort een halfjaar op Curaçao wonen. Hij heeft daar een baantje gevonden en zal daar dus een halfjaar blijven. Joy vertelt dat ze haar broer heel erg gaat missen omdat ze samen altijd veel lol hebben. Wat vind jij ervan dat Dean een halfjaar op Curaçao gaat wonen?

Rutger (Furtjuh) showt before and after foto’s
In Rutgers nieuwe video laat hij de vooruitgang van zijn lichaam zien. Hij is, samen met Thomas, druk aan het sporten en hierdoor zie je dat hij al een stuk is afgevallen. Hier is Rutger dan ook heel trots op. Naast het laten zien van zijn transformatie, doet hij ook een grote aankondiging in de video. Kijk snel de video hieronder om erachter te komen wat de aankondiging is!

logan-paul-veed-blogVEED Awards 2018