Het is weer maandag dus tijd voor een MONDAYUPDATE! Een nieuwe week gaat weer van start. Ben je afgelopen week druk geweest met school? Of gewoon even niet bezig geweest met je telefoon. Wij updaten je over wat er afgelopen week allemaal is gebeurd.

Snapchat update
Iedereen heeft het erover: de Snapchat update. De memes over de nieuwe update vliegen ons al om de oren. Heb je de nieuwe versie nog niet? Stel een update van je oude versie dan zo lang mogelijk uit. In de nieuwe versie staan je verhalen niet meer apart waardoor het een onoverzichtelijke boel wordt.

Supergaande komt met “Kijken mag”
Supergaande is on fire. Het kanaal van Nesim en Qucee heeft inmiddels al meer dan een half miljoen abonnees. Naast dat zij verschillende soorten video’s maken brengen zij ook nummer na nummer uit. Pardon Doe Normaal was een grote hit. Nu komen zij, in samenwerking met Afrobro’s, met het nummer Kijken Mag. De clip is anders dan we gewend zijn van Supergaande, watch and sing!

Kylie Jenner & Travis Scott ouders van een meisje
Het is misschien iets meer dan een week geleden dat de bom barstte, Kylie Jenner is bevallen van een meisje. Stiekem wist iedereen het al een klein beetje maar toch barstte het los op social media. Later postte zij ook nog een foto waarop je, hun dochter Stormi, voor een deel ziet. Deze post breekt het record qua Instagram-likes. Deze stond eerder op 11,3 miljoen likes op de foto van Cristiano Ronaldo. Inmiddels heeft deze foto van Kylie al 16.8 miljoen likes

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

3nieuwe-muziek-van-bizzey-en-de-jeugd-van-tegenwoordig