Mondayupdate #2: Wat heb je gemist de afgelopen week?

Het is weer maandag, dus tijd voor een nieuwe mondayupdate! Dit keer van week 36 van 2017. In deze update blikken we terug naar vorige week. Wat heb je allemaal gemist en wat zijn de leukste weetjes? Lees het hier!

Kalvijn heeft een tattoo
Afgelopen week postte Kalvijn een video op zijn YouTube-kanaal waarin hij vertelt over zijn gloednieuwe tattoo. Op zijn rechterarm heeft hij een legoblokje laten tatoeëren. In de video vertelt hij de diepere betekenis van zijn tattoo en laat hij de reacties van zijn vrienden zien. Je ziet Quinten, Peter en Jard voorbij komen. De eerste betekenis van de tattoo heeft te maken met de eerste video’s die Kelvin op het internet zette. Dit waren namelijk Lego stopmotion video’s. Hij vertelt dat dit een leuke bijbetekenis is, maar niet de belangrijkste. Dit is namelijk dat Kalvijn alles goed op orde wil hebben in zijn leven en veel wil bereiken, bijvoorbeeld de 1 miljoen abonnees. Voor het bouwen van een huis heb je ook stenen nodig. Een baksteen is weer zo saai, dus koos hij voor een legoblokje.

Anna Nooshin en Monica Geuze op cover Linda Meiden
Vorige week, 5 september, lag de nieuwe editie van Linda Meiden in de winkels. Anna Nooshin en Monica Geuze sierden al zoenend de cover van de nieuwe versie. Anna en Monica willen afrekenen met vooroordelen, online haters en denken in hokjes. Met de shoot willen ze laten zien dat het niet uitmaakt op welk geslacht je valt. Ze geven daarbij ook aan dat ze allebei ook weleens last hebben van vooroordelen van andere mensen.

Derde kind Kim en Kanye is een meisje
In juli gingen er al geruchten rond over het eventuele derde kind van Kim Kardashian en Kanye West, maar nu is het toch echt zo ver. De twee celebraties hebben laten weten het kindje via een draagmoeder geboren wordt. De baby wordt rond het einde van januari geboren. Kim en Kanye hebben samen al twee kinderen, dochter North (4) en zoon Saint (1). Doordat er tijdens deze twee zwangerschappen moeilijkheden waren, hebben de artsen haar afgeraden nog een keer zwanger te worden. Nu kunnen ze dan eindelijk bekendmaken dat de twee hun derde kindje verwachten!

Eerste aflevering Holland’s Next Topmodel
Vorige week maandag was het dan eindelijk zover, de eerste aflevering van HNTM 2017. Het programma heeft een totale make-over gekregen. Dit jaar doen er niet alleen meiden, maar ook jongens mee! Ook de jury en presentatrice zijn helemaal veranderd. De nieuwe presentatrice is Anna Nooshin. Vorig jaar was zij nog jurylid in het programma, maar heeft nu de rol van presentatrice te pakken. In de jury van dit jaar zitten topfotograaf Nigel Barker, stylist JeanPaul Paula en model/actrice Kim Feenstra. Doordat er dit jaar ook mannen mee kunnen doen aan het programma, is de band in het huis heel anders dan met alleen maar gillende meiden. Hierdoor wordt dit seizoen nog uitbundiger, spectaculairder en gaver. De eerste aflevering is inmiddels geweest, maar vanaf nu kan je elke maandag om 20:30 op RTL4 kijken naar HNTM!

roman-kraft-2600822bella-donnas-afb22