Mondayupdate #3: Wat heb je gemist de afgelopen week?

Het is weer maandag, dus weer tijd voor een mondayupdate! Wat hebben jullie allemaal gemist de afgelopen week? Lees hieronder de meest opvallende nieuwtjes.

Nikkietutorials in Jachtseizoen
Seizoen 2 van Jachtseizoen is van start gegaan! De jongens van StukTV uploadden vorige week de eerste aflevering op hun YouTube-kanaal. In deze aflevering moest rapper Jonna Fraser proberen te ontsnappen. Afgelopen zaterdag kwam de video met Nikkie (NikkieTutorials) online. Heel erg cool aangezien Nikkie een YouTuber is met heel erg veel abonnees, wel 7,6 miljoen! Daarnaast is ze niet vaak te zien in Nederlandstalige programma’s/video’s. Snel kijken dus!

Manon Tilstra onthult geslacht baby
Een paar weken geleden plaatsten wij in onze mondayupdate het nieuws dat Manon Tilstra zwanger is. Nu heeft ze vorige week maandag een gender reveal video online gezet. Hierin laat zij weten of de baby een jongetje of een meisje wordt. Heb je de video nog niet gezien? Kijk hem nu hieronder!

Fource naar Junior Eurovisie Songfestival
Vorig weekend kwamen we erachter dat boyband Fource Nederland mag gaan vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival 2017. Gisteren plaatste het YouTube-kanaal Juniorsongfestival.nl een sneakpreview van hun liedje Love Me. Wij wensen deze vier stoere boys veel succes in Georgië!

Kalvijn heeft een nieuwe serie op zijn kanaal
Kelvin (Kalvijn) is begonnen met een nieuwe serie op zijn kanaal. De aankomende vijf dagen plaatst hij elke dag een video met een tweeling. De kijkers mogen stemmen welke tweeling zij het leukste vinden. Aan het einde van de week maakt Kelvin bekend wie de meeste stemmen heeft gekregen. Dit wordt dan de leukste tweeling van Nederland! Kijk nu de eerste aflevering hieronder.

sint maartenrawpixel-com-25507822