Mondayupdate #4: Wat heb je gemist de afgelopen week?

Het is weer maandag, dus weer tijd voor een mondayupdate! Wat hebben jullie allemaal gemist de afgelopen week? Lees hieronder de meest opvallende nieuwtjes.

Een nieuwe In Bed Met Fred
Afgelopen week is er weer een nieuwe In Bed Met Fred online geplaatst. Deze keer was Nikkie van het YouTube-kanaal NikkieTutorials te gast. In deze supergrappige aflevering bespreken Fred en Nikkie een heleboel dingen samen. Nikkie is een van de grootste YouTubers van Nederland met haar Engelstalige kanaal. Ze heeft wel 7,7 miljoen abonnees! Ze hebben het bijvoorbeeld over Nikkie’s verzekerde handen, haar auto’s, haar nieuwe huis en de opmaaksessie met Kim Kardashian. Dat laatste vond ze namelijk erg gaaf om te doen. Kijk de aflevering nu snel hieronder!

Enzo Knol en Dee uit elkaar
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, Enzo Knol en Dee van der Zeeuw hebben na 4 jaar een punt achter hun relatie gezet. Veel fans waren geschokt door dit nieuws, maar ook wij zagen dit niet aankomen. In de video Het is voorbij op Enzo’s kanaal vertellen ze hoe het zo ver heeft kunnen komen. De video is inmiddels al bijna 3 miljoen keer bekeken. Het nieuws was door heel het land erg groot, aangezien Enzo 1,6 miljoen abonnees heeft. De video nog niet gezien? Kijk hem hieronder.

Try-out van Furtjuh Live in Spijkenisse
Het is weer zover, de Furtjuh Live Theatertour is weer van start gegaan! Afgelopen december was deze show twee keer te bewonderen in de RAI in Amsterdam. Rutger (Furtjuh) besloot dit keer nog groter uit te pakken en komt nu met 15 shows in de herfstvakantie. Afgelopen zaterdag 30 september was de try-out in Theater de Stoep in Spijkenisse. De zaal was bijna helemaal uitverkocht en iedereen genoot zeer van deze voorstelling. Morgen een blog over Behind The Scenes bij Furtjuh Live, houd de Veed blog dus even in de gaten!

Gio prankt Melanie als horrorclown
Tja, wanneer pranken de Latooys elkaar niet? Deze keer was Melanie aan de beurt. Zij zat samen met Jasper een film op de bank te kijken toen er ineens twee clowns voor het raam verschenen. Melanie schrok zich kapot toen de clowns ook nog eens binnenkwamen. Toen ze doorhad dat het Gio en haar vader waren, volgde er een grappige ontknoping. Check de video hieronder.

happymondayimg_8779