Mondayupdate #5: Wat heb je gemist de afgelopen week?

Het is weer maandag, dus weer tijd voor een mondayupdate! Wat hebben jullie allemaal gemist de afgelopen week? Lees hieronder de meest opvallende nieuwtjes.

Teske kondigt tour aan
Vorige week kondigde Teske aan dat ze in december op tour gaat door Nederland. In de video op haar YouTube-kanaal vertelt ze dat ze haar allereerste clubtour gaat doen. In december geeft ze zeven shows van haar Alles Is tour. Alles is, is een liedje dat Teske vorig jaar heeft geschreven en dat gaat over een gevoel van twijfel en het gevoel of je wel goed genoeg bent. Het wordt een compleet nieuwe show met liedjes die Teske nog nooit heeft gespeeld. Kijk hieronder de video waarin ze de show aankondigt.

Zoey en Marnix winnen finale Dance Dance Dance
Zaterdagavond was de finale van Dance Dance Dance. De finale werd gewonnen door voormalig miss Nederland Zoey Ivory en acteur Marnix Lenselink. Met spectaculaire dansen op de nummers Water Dance en Where Are You Now, lieten ze zien dat zij de beste waren. In de finale versloegen zij actrices Toprak Yalçiner en Stijn Fransen. Hieronder de gave Water Dance van Zoey en Marnix.

Love Me van boyband Fource is er!
Twee weken geleden schreven wij al over de sneakpreview van Love Me, het liedje waarmee boyband Fource naar het Junior Eurovisiesongfestival in Georgië gaat. Afgelopen vrijdag kwamen de videoclip en het liedje dan eindelijk uit. Het liedje gaat over de vier jongens die ieder verliefd zijn op een ander meisje. De videoclip is opgenomen midden in het centrum van Amsterdam, een hele toffe locatie. Check hieronder het liedje dat (volgens ons) het Junior Eurovisie Songfestival gaat winnen!

Justin Bieber verliefd op actrice Paola Paulin
Na Kourtney Kardashian, Selena Gomez en Hailey Baldwin is Justin Bieber nu verliefd geworden op actrice Paola Paulin. Justin zou de 26-jarige Paola hebben ontmoet in de kerk waar hij regelmatig komt. De twee lovebirds zijn helemaal dol op elkaar en zouden al meerdere keren samen gespot zijn. Paola is niet alleen actrice maar ook nog eens model. Ze heeft al meerdere campagnes gedaan voor onder andere L’Oreal, Skechers en Coca Cola. Wij vinden deze twee heel erg cute samen en hopen dat deze relatie lang stand houdt!

popcorn-1085072_1280krista-mangulsone-53122-1