Mondayupdate #6: Wat heb je de afgelopen week allemaal gemist?

Het is weer maandag, dus weer tijd voor een mondayupdate! Wat hebben jullie allemaal gemist de afgelopen week? Lees hieronder de meest opvallende nieuwtjes.

Gio uploadt heftig filmpje
Afgelopen week uploadde Gio na lange tijd weer een fanmail video. In deze video las hij een heftige brief van een meisje genaamd Mandy voor. Deze video kreeg ook nog een gevolg. Gio ging namelijk langs bij het huis van het meisje. Daar deden haar moeder en haar broer de deur open. Zij vertelden dat Mandy is weggelopen en gooiden vervolgens de deur dicht. Wij hopen dat alles oké is met Mandy!

Geweldige auditie Samantha Steenwijk
The Voice of Holland is back! Afgelopen vrijdag was alweer de tweede aflevering van het nieuwe seizoen. In deze aflevering zag je onder andere de auditie van Samantha Steenwijk. Zij blies de jury en heel Nederland omver met haar stem. Met het liedje Ik Leef Mijn Eigen Leven van André Hazes wist zij iedereen stil te krijgen. Haar auditie staat op YouTube ook nog eens op nummer 13 in trending. Kijk haar auditie hieronder terug!

Nina en Kelvin 6 jaar samen
Het schattigste koppel op YouTube is 6 jaar samen. In de video op Kelvin’s (Kalvijn) kanaal geeft hij Nina een speelgoed kat cadeau. Dit staat symbool voor het echte cadeau dat hij haar binnenkort gaat geven, namelijk een echte kat! Nina is hier heel blij mee en wordt zelfs een beetje emotioneel. Kijk de lieve video hieronder.

Première musical On Your Feet
Zondag 29 oktober was de première van de musical On Your Feet in het Beatrix Theater in Utrecht. Heel bekend Nederland was hierbij aanwezig en iedereen was zeer enthousiast over deze musical. In de hoofdrollen vind je Jim Bakkum/Tommie Christiaan en Vajèn van den Bosch. Jim en Tommie spelen afwisselend de rol van Emilio Estefan. Vajèn speelt de rol van Gloria Estefan. De musical vertelt het verhaal van Gloria en Emilio Estefan. Zij veroverden samen de wereld met geweldige hits als Conga en Get On Your Feet. Check hieronder de aftermovie van de première.

halloweenbrooke-lark