Mondayupdate #7: Wat heb je de afgelopen week allemaal gemist?

Het is weer maandag, dus weer tijd voor een mondayupdate! Wat hebben jullie allemaal gemist de afgelopen week? Lees hieronder de meest opvallende nieuwtjes.

Montell grote winnaar HNTM
Vorige week won de 19-jarige Montell van Leijen Hollands Next Topmodel. Samen met Ritse, Sanne en Latanya stond hij in de finale. Voor het eerst dit jaar mochten er ook mannen meedoen aan de modellenrace. Montell won een modellencontract bij VDM Model Management. Daarnaast ook een fotoshoot voor de ELLE en wordt hij het gezicht van de Hema Beauty voorjaarscampagne. Als klap op de vuurpijl staat hij ook nog eens op de cover van het nieuwe ELLE magazine.

Carpool karaoke met Sam Smith en Fifth Harmony
Vorige week uploadde James Corden een nieuwe Carpool Karaoke met Sam Smith en Fifth Harmony. Op zijn YouTube-kanaal (met ruim 12 miljoen abonnees!) zie je James en Sam samen in de auto zitten. Tijdens het ritje vertelt Sam dat James een van de eerste personen was die zijn muziek opmerkte en het promootte. Samen zingen ze de leukste liedjes. En zeg nou eerlijk, ze klinken geweldig samen!

iPhone X verkrijgbaar in Nederland
Daar is hij dan eindelijk, de duurste iPhone tot nu toe! De iPhone X is sinds afgelopen vrijdag verkrijgbaar in Nederland. Nederland en Belgie horen bij een van de eerste landen waar de nieuwste iPhone verkrijgbaar is. Op vrijdag 3 november gingen de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem Den Haag en Brussel extra vroeg open, namelijk om 08:00 al. Sommige mensen sliepen de nacht ervoor zelfs voor de deur van de Apple Store, zodat ze de nieuwe iPhone konden bemachtigen!

Selena Gomez en Justin Bieber weer samen
Vorige week werden Selena en Justin na maanden uit elkaar te zijn geweest, weer samen gespot. Selena Gomez is sinds een tijdje weer vrijgezel. De twee werden in korte tijd al drie keer samen gespot. Ze werden vorige week woensdag door een fotograaf vastgelegd toen ze een fietstocht maakten. Op de foto’s is te zien hoe ze arm in arm over straat lopen en hoe Selena haar hoofd op Justins schouder legt. Ze werden ook al samen gezien toen ze een bezoekje aan de kerk brachten en toen ze elkaars huis bezochten. Zouden ze dan toch weer samen zijn?

challengescupseth-doyle-78214