Mondayupdate #8: Wat heb je de afgelopen week allemaal gemist?

Het is weer maandag, dus weer tijd voor een mondayupdate! Wat hebben jullie allemaal gemist de afgelopen week? Lees hieronder de meest opvallende nieuwtjes.

Nieuwe reclame John Lewis
Elk jaar verrast warenhuis John Lewis ons weer met de leukste, verdrietigste en mooiste reclames rond de kerst. Ook dit jaar is hun nieuwe reclame weer geweldig. In de commercial zie je Joe, een jongetje dat een monster onder zijn bed vindt genaamd Moz. Eerst is hij heel bang voor Moz, maar na een tijdje worden de twee vrienden. Ze hebben zoveel lol samen dat Joe amper meer slaap krijgt, hierdoor is Joe elke dag heel moe. Onder de kerstboom ligt een cadeautje waardoor Joe beter zal slapen. Check de nieuwe commercial hieronder.

Boos met EenhoornJoost en Donnie
Yes, er staat weer een nieuwe Boos online! In deze aflevering zie je Evelien, zij is boos op DUO en op haar universiteit. EenhoornJoost en Donnie komen haar samen met Marije helpen bij dit probleem. Gewapend met een draaiorgel, een aktetas en confetti-kanonnen gaan ze langs bij het kantoor van DUO. Hoe zal dit aflopen? Kijk de video hieronder.

Deelnemers Wie is de Mol 2018 bekend
Zaterdag kwam de video online waarin de kandidaten van Wie is de Mol? 2018 bekend werden gemaakt. In de video zie je een aantal bekende gezichten verschijnen, denk aan presentator Ron Boszhard, presentator en zanger Jan Versteegh en mode-ontwerpster Olcay Gulsen. Daarnaast zien we de rest van de kandidaten die niet heel Nederland zal kennen. De overige kandidaten zijn nieuwslezeres Simone Weimans, zanger Ruben Hein, cabaretier Emilio Guzman, filosoof Stine Jensen, illustrator Jean-Marc van Tol, zangeres Bella Hay en actrice Loes Haverkort. Het is nu afwachten tot 6 januari, dan verschijnt de eerste aflevering op tv.

Lil’ Kleine wint MTV EMA Award
Afgelopen week mocht Lil’ Kleine de award voor Best Dutch Act in ontvangst nemen. Hij mocht de award in ontvangst nemen zijn de host en tevens zijn ex-vriendin Monica Geuze. Hij versloeg daarbij Roxeanne Hazes, Lucas&Steve, Chef’Special en zijn grote vriend rapper Boef. In de video hieronder zie je de winst van Lil’ Kleine en zie je hoe Boef hem nog een kleine boodschap influistert voordat hij de prijs in ontvangst neemt.

Wat is jou opgevallen de afgelopen week? Laat het ons weten in de reacties!

vlaaifamke-louise2