Mondayupdate #9: Wat heb je de afgelopen week allemaal gemist?

Het is weer maandag, dus weer tijd voor een mondayupdate! Wat hebben jullie allemaal gemist de afgelopen week? Lees hieronder de meest opvallende nieuwtjes.

De Sint is weer in het land!
Afgelopen zaterdag was het weer zo ver. Sinterklaas zette weer voet aan wal in ons koude kikkerlandje. Dit jaar was de intocht in de Friese plaats Dokkum. Duizenden kinderen stonden in de regen te wachten totdat de stoomboot met de Sint en zijn pieten aan zou komen. In het centrum van Dokkum werden verschillende dans- en zangoptredens gegeven om de Sint te verwelkomen. In de uitzending van het Sinterklaasjournaal bleek dat er op weg van Spanje naar Nederland wat problemen waren met de stoomboot. Gelukkig is dat allemaal goedgekomen en was het een groot feest in Dokkum. Ga jij binnenkort je schoen zetten?

Demi van Wijngaarden verrast iedereen bij The Voice
Vrijdag deed de 19-jarige Demi uit Zwaag auditie bij The Voice Of Holland. Alle coaches draaiden hun stoel voor haar steengoede auditie. Demi is geen onbekende in de muziekwereld. Een aantal jaar geleden, in 2013, deed ze ook al auditie bij The Voice Kids. Nu vier jaar later heeft ze grootse plannen. Haar droom is om binnen twee jaar de Ziggo Dome te kunnen vullen. Met het nummer Still Got The Blues pakte ze niet alleen de jury in maar ook het publiek en de mensen thuis. Check haar auditie hieronder.

Kim Kardashian verklapt per ongeluk geslacht derde kindje
Inmiddels weten we dat Kim Kardashian en Kanye West via een draagmoeder hun derde kindje verwachten. Afgelopen week was Kim Kardashian te gast bij The Ellen Show. Ze vertelde trots over hoe blij haar kinderen North en Saint zijn over het krijgen van een broertje/zusje. Tijdens het gesprek met Ellen liet ze de woorden baby sister vallen. Ellen maakte hieruit op dat Kim en Kanye een meisje verwachten!

Waylon en Bibi Breijman een setje
Het is officieel, Bibi Breijman en Waylon vormen een koppel! De twee leerden elkaar kennen bij het programma It Takes 2. Bibi deed als kandidaat mee aan het programma en Waylon als coach. Waylon koos Bibi voor in zijn team en Bibi werd ook de grote winnares van It Takes 2 2017. In de video op haar YouTube-kanaal vertelt Bibi dat de liefde tussen de twee nog niet speelde tijdens de opnames van It Takes 2. Het hele verhaal vind je in onderstaande video!

Wat vond jij de afgelopen week het opvallendste nieuws?

youtube-2712573_1280fource-foto