Monica Geuze brengt boek uit: My way

We weten het al langer door de populaire vlogs die Monica maakt, maar vanaf 9 mei kunnen we hem dan ook echt kopen: haar boek My way. Afgelopen week was haar boek presentatie en wat ziet het boek er mooi uit WAUW. Wij kunnen niet wachten hem te lezen.

Hoogte- en dieptepunten
In het boek My way vertelt Monica over haar hele leven net zoals ze in haar vlogs doet. Ze vertelt over de hoogte maar ook de dieptepunten. Monica leidt een leven waar veel van ons jaloers op zijn. Shoppen, tripjes, uiteten en wauw wat een foto’s rockt zij op Instagram. In haar boek geeft Monica niet alleen een kijkje in haar leven maar laat ook zien dat zij vroeger ook niet wist wat ze wilde. Ze wil een soort voorbeeld zijn dat het leven juist niet altijd perfect is ookal lijkt dat misschien wel zo bij haar.

Rtl Late Night
Monica was ook te gast bij RTL Late Night waar zij eerlijk vertelde over een bijzonder stuk in haar boek. Monica heeft geen contact meer met haar vader. Ondanks dat, staat er wel een brief in die zij van haar vader heeft gekregen. De reden? Monica vertelt in de show:

“Er zijn zoveel mensen uit gebroken gezinnen die geen contact meer hebben met één van hun ouders om welke reden dan ook. Niemand is daar alleen is. Het is iets waar ik mee zit, maar ik weet zeker dat er veel meer mensen mee zitten.”

Ook vertelt Monica dat ze het boek heeft uitgebracht voor meisjes die net als zijzelf vroeger onzeker zijn over wat zij nou willen met hun toekomst of bijvoorbeeld hun thuissituatie. Ben jij benieuwd naar het boek? Je kan het pre-orderen op bol.com!

accountant-1238598_1920Bron: Netflix