Morgen: De finale Get Owned 2017

Het is zo ver. Na een aantal weken strijden om de titel van Get Owned 2017 is morgen DE FINALE. Wie ownt iedereen? Wie wordt de winnaar van deze editie? Is het Acid, Dodo, Cromotag, Fifalosophy, Hanwe, Gio, Mike, Tiesto, Jon Erik of Rijk? Wie denk jij dat er vandoor gaat met de titel?

10 weken lang
Elke week verscheen er weer een toffe video online, van real life challenges tot de gameplay. De strijd tussen de jongens barstte los. Naarmate de weken voorderde werden de jongens steeds fanatieker. In de vlogs is ook te zien dat ondanks de strijd de vriendschap steeds hechter wordt. Afgelopen week werd de prijs bekend gemaakt: de winnaar vliegt naar de E3 in jawel..LOS ANGELES. De E3 is een Electronic Entertainment Expo. Hier worden de nieuwste ontwikkelingen gepresenteerd op het gebied van de game industrie.

Get Owned 2017

Be prepared..
In de aflevering die eerder deze week verscheen stond Fifalosophy op de eerste plaats, Mike en Acid delen een tweede en derde plek met een gelijke score. In de finale spelen de deelnemers een real life challenge van de game Assassin’s Creed. Hierbij springen de deelnemers van een 60 meter hoge hijskraan af en moeten hierna ook nog boogschieten. De finale belooft spectaculair te worden als we de beelden mogen geloven. Wie hopen jullie dat ervandoor gaat als winnaar? Morgen om 16:30 op het kanaal van Get Owned, BE PREPARED.

Ooooooh neeeeeee!!!

A post shared by Get Owned (@getowned2017) on

Dani Hagenbeukapril-723022_1920