Music Friday: Ronnie Flex, Calvin Harris en Eenhoornjoost

Vannacht barstte het los op Spotify. Ronnie Flex dropte zijn nieuwe album Rémi. Niemand zag het aankomen. Ook Calvin Harris gooide zijn album Funk Wav Bounces Vol. 1 online. Als klap op de vuurpijl plaatste Joost, ookwel bekend als Eenhoornjoost, zijn nieuwe singel Feminist on da Block.

Ronnie Flex – Rémi
Niemand wist dat het album van Ronnie Flex vannacht online zou komen. Het barstte dan ook los op het internet toen het album verscheen. Het album bevat 15 nummers. Een paar daarvan kennen we al omdat deze al langer uit zijn. Denk aan de nummers: Come Again, Energie en Plek Als Dit. Ronnie schrijft op zijn social media: “ANDERHALF JAAR BLOED ZWEET EN TRANEN HIERIN GESTOPT.. HET NIEUWE ALBUM VAN @boazvandebeatz EN IK STAAT NU OP SPOTIFY”.

Calvin Harris – Funk Wav Bounces Vol. 1
Niet alleen Ronnie dropte zijn album vannacht, ook Calvin Harris deed dit. Op dit album werkt hij samen met veel grote artiesten van dit moment. Onder andere Pharrell Williams, Ariana Grande, Travis Scott, Khalid en Nicki Minaj zijn te horen op het nieuwe album. De nummers Slide en Rollin kende we al, maar er staan nog wel veel meer goede nummers op het album. Vooral Prayers Up is een favoriet van ons.

Joost – Feminist on da Block
Ook Joost (Eenhoornjoost) plaatste vannacht zijn nieuwe track op Spotify. Ook kwam om 12:00 zijn bijhorende clip online. En we moeten eerlijk bekennen, wat een heerlijke clip! De clip bekijk je vanuit een fisheye en heeft een hele toffe edit.

videoclipboef