Music Madness: Pop Afspeellijsten Op Spotify

Spotify is je beste vriend als je onderweg bent, een feestje hebt of als je onder de douche staat. Pop muziek doet het altijd goed, iedereen heeft wel eens een top 40 stemming en dan komen deze afspeellijsten goed van pas! Vandaag dus een paar leuke Pop Afspeellijsten die je zeker moet checken! 

Ongeveer een jaar geleden telde Spotify al 100 miljoen gebruikers wereldwijd waarvan 30 miljoen betaalde gebruikers, wow! En ze blijven groeien!

Een leuk weetje: De naam van popmuziek komt letterlijk van het woordje POPulair. Popmuziek is namelijk muziek dat bij een groot publiek populair is en kent ook de meeste luisteraars. 

Today’s Top Hits: 13.409.596 volgers
De titel zegt het al: Top hits van today. Deze afspeellijst is altijd up-to-date, hierdoor blijf je op de hoogte van de top hits van dit moment.

Teen Party: 2.583.861 volgers
Een leuke pop afspeellijst met liedjes die jullie wel awesome moéten vinden en die ook nog eens geschikt  zijn voor een leuk feestje. Let the weekend begin!

Soft Pop Hits: 1.005.708 volgers
Even geen zin in een dikke beat? No worries, we got you. Dit is namelijk een afspeellijst waar best een aantal lekkere nummertjes tussen zitten zonder een knallende beat. Ook fijn om een keer naar te luisteren.

Pop acoustic: 82.339 volgers
Iets minder populair dan de andere afspeellisten maar toch leuk om een keer te checken. Dit zijn nummers die je waarschijnlijk al kent, maar dan akoestisch. Zo lekker om even weg te zwijmelen…

This is the weeknd: 707.690 volgers
Omdat het vanavond zo ver is: The Weeknd in de Ziggodome! Dit is een afspeellijst met alle top nummers van The Weeknd. Zo kom je lekker in de stemming voor het concert van vanavond.

Leuke tip: Er zijn afspeellijsten van meerdere artiesten, onder andere van: Justin Bieber, Rihanna en Katy Perry. Zo hoef je niet de hele tijd naar 1 album te luisteren maar is het een mix van alle albums, nice!!

Wij zijn benieuwd wat jullie van deze afspeellijsten vinden! Laat het ons ook vooral weten 🙂


Vond je dit een leuk artikel?
Check dan onze website voor meer artikelen en houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten voor meer toffe posts!

louisrb