Music madness: summer vibes

Wat genieten we vandaag van het heerlijke weer. Na lang wachten lijkt het dan eindelijk zomer te worden in Nederland. Heerlijk aan het chillen in het park, naar het strand of aan het varen? Dan kan een zomerse speellijst niet ontbreken natuurlijk!

Tropical morning
Ja, de naam van deze afspeellijst zegt eigenlijk al genoeg. Wat is nou lekkerder dan wakker worden in de ochtend met de zon die door je ramen schijnt? Je stapt uit je bed en zet deze heerlijke lijst op met wat relaxte zomerse deuntjes. Je dag kan niet beter starten toch?

Beach party
Ben je aan het chillen op het strand met je vrienden en heb je je boxjes mee? Dan is dit de perfecte lijst voor een feestje. Je kan natuurlijk ook gewoon je earphones in doen aangezien sommige mensen misschien last van je muziek hebben. Maar met deze afspeellijst weet je zeker dat je in de zomerse vibe komt!

Zomerkriebels
De naam van deze lijst zegt ei-gen-lijk al genoeg. Van heerlijke reggaeton tot wat rustigere muziek. Alles staat in deze lijst. Ook als het regent buiten kan je deze afspeellijst gewoon lekker hard door je huis laten klinken want het wordt spontaan zomer met deze lijst.

viralspopcorn-1433327_1920