Music Monday: Chill

Sometimes all you got to do is chill, al helemaal na een lange, maar gezellige dag op VEED Festival. Wat dan super fijn is, is een lekker bijpassend muziekje. Dus ben jij in de chill mood vandaag? Dan komen deze afspeellijsten goed van pas! Vandaag dus een paar chille afspeellijsten om even lekker te relaxen. 

Your Favorite Coffeehouse – 2.352.764 volgers
Met ruim 2 miljoen volgers is ‘Your Favorite Coffehouse’ de meest beluisterde chill afspeellijst op Spotify. Hierin staan lekkere chill nummertjes die je beluisterd tijdens het chillen in je favoriete koffiezaakje, misschien worden ze daar wel al gedraaid!

Chill hits – 1.970.832 volgers
Hierin vind je lekkere hits die ook in de top 40 te vinden zijn. Een mix van pop en chill vind je dus in deze afspeellijst. Dit is perfect voor als je lekker rustig aan wilt doen in het weekend maar alsnog naar bekende pop liedjes wilt luisteren.

Deep House relax – 754.199 volgers
Dit is echt lounge. Dit kan je doen denken aan een lekkere dag op het strand, chilling at the beach, wij houden er van. Deep house kan zo ontspannend zijn en je het gevoel geven dat je even helemaal nergens aan hoeft te denken. Dat is ook zo! Lay back and chill with these ones 🙂

Totally stress free – 988.751 volgers
De titel van de afspeellijst zegt het al: No stress. Dit zijn een paar nummertjes waarbij je even lekker tot rust kan komen. Je hoeft nergens over na te denken. Luister gewoon naar deze upbeat tempo nummers en geniet!

Pop Chillout – 1.170.564 volgers
Toch zin in een beetje popmuziek, maar wel een aantal rustige popnummers? Spotify heeft dan speciaal voor jou een ‘pop chillout’ afspeellijst gecreëerd met een aantal goede nummers uit de bekende poplijsten.

Veel plezier met het beluisteren van deze chille nummers, laat je ons weten wat je van deze afspeellijsten vind?


Vond je dit een leuk artikel?
Check dan onze website voor meer artikelen en houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten voor meer toffe posts!

workout-musicget owned