Music Monday: Workout!

Het is weer lente! Dat betekent dat we weer aan de slag moeten met trainen voor een summer body. Niets is dan ook fijner dan sporten met een lekkere workout afspeellijst van Spotify! Dus ben jij ready to work that body? Dan komen deze afspeellijsten goed van pas! Vandaag dus een paar goede workout Afspeellijsten die je kracht geven tijdens een workout!

Beast Mode – 1.986.378 volgers
Met bijna 2 miljoen volgers is ‘Beast Mode’ de meest beluisterde workout afspeellijst op Spotify. Dat komt natuurlijk door de té lekkere up tempo nummertjes van onder andere Drake, Skrillex en DJ Snake.

Pull up Pull up – 31.605 volgers
Pull up pull up, GASS! Ja ja, die zit er ook in. Lekkere nummertjes om goed op te bewegen zitten in deze afspeellijst. Oeh baby omlaag bring it back up, laat me zien hoe je squat met deze tracks. 

Dance Workout – 1.656.468 volgers
Dansen is natuurlijk ook een workout. Dans op de maat van deze nummers en laat je gaan want your hips don’t lie 🙂

Motivation Mix – 1.366.327 volgers
We hebben misschien allemaal wel eens last van het feit dat we geen motivatie hebben om te sporten, Maar met deze afspeellijst moet het helemaal goed komen. Calvin Harris en Afrojack trekken je je bed uit en slepen je mee naar de sportschool met deze nummers!

Running Tempo Mix – 493.214 volgers
asdasd

Good luck met sporten! Wij hopen je hiermee een beetje te hebben gemotiveerd! Laat ons weten wat je van deze afspeellijsten vind 🙂


Vond je dit een leuk artikel?
Check dan onze website voor meer artikelen en houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten voor meer toffe posts!

viralmusic-monday-chill