Nederlandse YouTubers met de meeste volgers op Instagram

Vandaag laten wij jullie een paar YouTubers zien die niet alleen op YouTube, maar ook op Instagram sterren zijn! Instagram hebben we allemaal, ook de bekende Nederlandse YouTubers maken er gebruik van en met succes! Lees snel verder, want dit moet je zien!

 1. NikkieTutorials – 7 miljoen volgers

  De meiden onder ons kennen haar vast wel. De Nederlandse beauty YouTuber Nikkie de Jager uit Noord-Brabant trekt maar liefst 6,5 miljoen mensen naar haar YouTube kanaal, maar heeft inmiddels ook 7 miljoen volgers op Instagram!

 2. Negin Mirsalehi – 3,8 miljoen volgers

  And while he is drinking his coffee I’m having a little pastry party.

  Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op

  Wie wist dit? Negin is Nederlands? Jazeker! Deze prachtige vrouw komt uit het Hollandse Almere. Negin begon een paar jaar geleden met een beautyblog. Inmiddels kent elke fahsionista haar en trekt ze bijna 4 miljoen mensen op haar Instagramaccount.

 3. EnzoKnol – 1 miljoen volgers

  Mijn lieve grote vriend op de piste! Zijn naam is Fido en ligt altijd lekker te chillen in de sneeuw! ❄️

  Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol) op

  Veel mensen zien Enzo Knol als de Nederlandse uitvinder van het vloggen. Ook op YouTube heeft Enzo al 1 miljoen abonnees, misschien was hij wel de eerste Nederlandse vlogger zoals vele beweren. Vind je hem nou de beste vlogger? Breng dan je stem uit!

 4. Kwebbelkop – 781.000 volgers

  Ook de Nederlandse Jordi trekt ook een groot aantal mensen naar zijn kanaal. 6 miljoen! Nu heeft hij eigenlijk wat meer volgers op Instagram nodig voor een natuurlijke balans. Waar we niet omheen kunnen is dat Jordi simpelweg mensen kan vermaken en dat zien we terug aan de views op zijn video’s op zijn kanaal.

 5. Jellebay – 738.000 volgers

  Happy Valentines day❤❤❤❤❤ love this beautiful girl @iamsanna

  Een bericht gedeeld door Jelly (@jellebay) op

  De gamers onder ons zullen Jelle dan ook zeker kennen. Op zijn Instagram account helaas wat minder over gaming. Maar de leuke selfies zijn natuurlijk ook super leuk om te zien. Vooral de lieve foto’s met zijn vriendin Sanna zijn leuk om te bekijken. Cuties!!!

 6. Beautygloss – 529.000 volgers

  Mascha mag absoluut niet ontbreken in deze lijst. De Nederlandse beauty YouTuber spreekt in tegenstelling tot Nikkie wél Nederlands en vlogt ook nog eens iedere dag. Mascha post vooral veel over de te gekke reizen die ze maakt, haar prachtige interieur en BEAUTY natuurlijk!

 7. Dylan Haegens – 508.000 volgers

Vastelaovend!

Een bericht gedeeld door Dylan Haegens (@dylanhaegens) op

Let’s not forget Dylan Haegens. Deze komediant post vooral spontane, gekke en gewoon helemaal leuke foto’s die je niet kan missen.


Vond je dit een leuk artikel?
Check dan onze website voor meer artikelen en houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten voor meer toffe posts!

veed-magazine-fototyping