3 Netflix films waar je gegarandeerd summer vibes van krijgt

De temperaturen lopen de laatste tijd lekker hoog op, dat zorgt natuurlijk voor een zomers gevoel ondanks het eigenlijk nog lente is. Om je nog een extra zomers gevoel te geven hebben wij een aantal films voor je verzameld waar de summer vibes niet te stoppen zijn. Het leuke is: Ze staan allemaal op Netflix! 

Netflix orignial: IBIZA

Een reis dat een professionele businesstrip zou moeten zijn naar Barcelona loopt uit in een partytrip naar Ibiza. De twee beste vriendinnen van Harper nodigen zichzelf uit en gaan mee om er een onvergetelijke reis van te maken. Maar tijdens een avondje uit leert Harper een knappe DJ kennen die haar wereld op z’n kop zet. De drie vriendinnen besluiten om hem nog een keer op te zoeken bij een optreden in Ibiza, dat zal wat beloven! Ibiza en Barcelona in één film, dan kan het niet anders dat jij hier summer vibes van krijgt.

 

Netflix original: The Kissingbooth

Elle Evens vind de broer van haar beste vriend onweerstaanbaar. Jammer genoeg heeft Elle met haar beste vriend Lee een lijst met afspraken opgesteld waardoor familieleden off-limits zijn. Op een dag organiseren Elle en Lee voor de inzamelingsactie van hun school een kissing booth. Daardoor zal de relatie tussen Elle en Lee, maar ook zijn broer Noah voor altijd veranderen. Ook bij de ‘Kissing Booth’ zorgen de zomerse temperaturen voor poolparty’s en heel veel summer fun.

Dirty grandpa

Een hilarisch verhaal waarbij Jason (gespeeld door Zac Efron) samen met zijn opa, die net zijn vrouw verloren heeft, een tripje naar Daytona Beach maakt. Jason heeft hier echter totaal geen zin in aangezien zijn opa helemaal losgeslagen is en hij op tijd terug moet zijn voor zijn bruiloft met de bezitterige en bazige Meredith. Het zonnige en feestelijke Daytona Beach zal je nóg meer laten verlangen naar de zomer!

 

travel youtuberimage-2018-06-29