Netflix series die je echt moet zien

De herfst is weer aangebroken dus het is weer tijd voor Netflix marathons! Kruip lekker met een dekentje en een warme kop thee op de bank en geniet van de nieuwste en leukste series op Netflix. Omdat er zo veel leuke series op Netflix staan, tipt VEED de allerleukste die je echt gezien moet hebben. Lees hieronder welke dat zijn!

Riverdale (seizoen 2)
Afgelopen 12 oktober kwam de eerste aflevering van het tweede seizoen van Riverdale uit. Helaas komt er maar 1 aflevering per week online, dus een dagje bingewatchen gaat hem niet worden. In het tweede seizoen kom je te weten of de vader van Archie, Fred, het overleefd heeft. Daarnaast kom je ook te weten of de vader van Veronica voor problemen gaat zorgen nu hij uit de gevangenis is. Het belooft weer een heel spannend seizoen te worden!

Stranger Things (seizoen 2)
Ja eindelijk! Het eerste seizoen van Stranger Things was al een gigantisch succes. Eleven (gespeeld door actrice Millie Bobby Brown) keert weer terug in dit seizoen. In eerste instantie was daar wat onduidelijk over, maar gelukkig zien we haar terug in het tweede seizoen weer terug! De vrienden en Eleven beleven ook dit seizoen weer vele avonturen in de jaren tachtig. En nog een extra voordeel: het hele seizoen komt in één keer online, dat wordt bingewatchen!

Dynasty
Het eerste seizoen van deze nieuwe serie is op 12 oktober op Netflix verschenen. Deze serie was al erg beroemd in de jaren 80. De makers van Gossip Girl besloten om Dynasty in een nieuw jasje te steken en het dit jaar opnieuw uit te brengen. Elizabeth Gillies speelt de hoofdrol in deze vernieuwde serie. Je kan haar ook wel kennen van Victorious. Zij speelt het nieuwste lid van de Carrington familie. Zij kan het niet vinden met haar nieuwe stiefmoeder. Doordat de makers van Gossip Girl deze serie hebben gemaakt kan je een heleboel drama verwachten! Wat heel speciaal is dat de originele makers van Dynasty ook hebben bijgedragen aan deze vernieuwde versie. Zeker kijken dus!

Welke serie ga jij kijken? Laat het ons weten!

joseph-gonzalezhalloween-2870607_1920