One Love Manchester

Afgelopen weekend stonden een aantal wereldsterren bij elkaar en wel voor iets heel bijzonders. Ze traden op bij het One Love Manchester concert. Iedereen sprak vol enthousiasme over dit concert. Het was emotioneel, maar ook werd het leven gevierd. Ariana YOU ROCK <3

Grote artiesten
Ariana wist in een korte tijd na de aanslag zichzelf te herpakken en een concert te organiseren. Grote sterren waaronder Justin Bieber, Robbie Williams, Coldplay, Miley Cyrus, Niall Horan en Katy Perry traden op. De opbrengst van het benefiet concert gaat naar de slachtoffers van de aanslag. Er is meer dan 2 miljoen Pond opgehaald WOW!

Hoogtepunten
Het hele concert was natuurlijk prachtig maar er waren een paar hoogtepunten. De eerste is tijdens het nummer van Robbie Williams. Hij zingt het nummer Angels en het hele publiek zingt mee. Er worden bordjes de lucht in gehouden met: for our angels. Na afloop van het nummer zingt iedereen uit volle borst: Manchester we’re strong, we’re still singing our songs. Kippenvel.

Ook Justin Bieber bezorgde een kippenvel moment. Hij zong van zijn hits Cold Water en Love Yourself de akoestische versie. Hij werd ook een beetje emotioneel tijdens zijn optreden en gaf een toespraak waar wij ons totaal in konden vinden. ‘A better way to fight evil with evil is to fight evil with good.’ En zo is het maar net Justin.

Ariana Grande zong ook een duet met de Black Eyed Peas. Het nummer dat zij zongen was ‘Where is the love’. Deze tekst lijkt wel geschreven voor dit concert. Luister naar de tekst en je snapt wat we bedoelen.

Afsluiting
Aan het eind kwamen alle artiesten het podium op en zong Ariana het nummer One Last Time met alle artiesten achter haar op het podium. Nadat ze alle artiesten had bedankt en het nummer afgelopen was zong zij nog het lied: Somewhere Over The Rainbow. Dit moet je gewoon even horen..

pinksterweekendfilm-589491_1920