Onnedi brengt haar eerste single uit!

Dionne van het YouTube kanaal Onnedi liet al een tijdje, door verschillende hintjes op haar kanaal, weten dat ze haar eerste single zou gaan opnemen en uit wil brengen. En Dionne did it! Ze heeft haar eerste single uitgebracht. De single “You be you” staat online op haar kanaal. Lees hieronder snel meer over haar single!

De videoclip
Dionne heeft op haar YouTube kanaal meerdere keren vertelt en laten zien dat haar single dinsdag 13 juni zou uitkomen. En sinds dinsdag is de single dan ook te zien op haar kanaal! Ze heeft hier al zo lang op gewacht en haar hele leven naar toe geleefd. Op YouTube laat ze een aantal beelden in een video zien van haar video clip. De clip is hieronder te zien.

Video’s over haar jeugd
Op YouTube laat Dionne video’s zien over haar jeugd, toen ze erg veel zong. Ze vertelt graag dat ze het leuk vond en vindt om nummers te zingen en hier later iets mee wilde doen. Ze wilde erg graag zangeres worden.

Titelsong van een film
Het nummer van Dionne is de soundtrack van de film “100% Coco”. Ze is gevraagd om de titelsong op te nemen van de film. Ze heeft hierop ja gezegd en zo haar eerste videoclip opgenomen en haar eerste single uitgebracht. Goed gedaan Dionne! 

iphone 8get owned