Ook YouTube-land is in schok door het nieuws over Nouri…

Afgelopen weekend kreeg de 20-jarige voetbalspeler Abdelhak Nouri last van hartritmestoornissen tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in Oostenrijk. Hij zakte in elkaar op het voetbalveld en werd gereanimeerd. Eerder deze week kwam het nieuws dat hij gelukkig geen letsel had aan zijn hart. Maar vandaag kwam er een verschrikkelijk bericht naar buiten..

Verschrikkelijk nieuws
Donderdagmiddag krijgen wij hier allemaal een pop-up op onze telefoon. Slecht nieuws over Nouri.. Of ook wel Appie zoals hij door veel mensen wordt genoemd. De 20-jarige speler van Ajax heeft ernstig en blijvend hersenletsel. Iedereen is stil, verbaasd, geschokt en verdrietig. Naast dat Nouri nooit meer op dit niveau kan voetballen, is het ook hopen dat hij uberhaupt nog zelfstandig kan functioneren. Het hersenletsel komt hoogstwaarschijnlijk door te weinig zuurstoftoevoer naar de hersenen.

Iedereen is verbonden
Nadat wij druk met z’n alle over het verschrikkelijke nieuws hebben gepraat en even delen hoe we ons voelen zien we dat de social media volstroomt met medeleven, verdriet, steun en heel veel foto’s van de jonge Nouri. Waar vaak veel haat te vinden is op social media, zie je nu dat iedereen verbonden is met elkaar en het verdriet deelt. Het maakt niet uit voor wat voor een club je bent: Feyenoord, PSV, Vitesse of Sparta. Op dit moment is het laatste waar we aan denken rivaliteit. Het enige wat in ons hoofd omgaat is zijn familie, vrienden en Nouri zelf.

Het komt In Sha Allah goed met je ❤️ blijf hem meenemen in jullie gebeden mensen

A post shared by Youssef (@youstoub) on

Sterk blijven broski ❤ en doe alsjeblieft een dua voor hem ❤

A post shared by boef072 (@boef072) on

A post shared by Nesim ‘Najih’ el Ahmadi ❤️ (@nesimnajih) on

best bekeken youtube videoemoji