Opmerkelijke nieuwtjes op YouTube deze maand!

Op YouTube zijn er tal van leuke en nieuwe video’s. Jouw favoriete YouTuber of YouTubers plaatsen dagelijks of misschien wekelijks nieuwe video’s. Elke video is anders en sommige video’s bevatten verschillende boodschappen en nieuwtjes. Of laten iets speciaals zien en soms is de video dan ook net anders dan andere video’s. Wij hebben voor jou een paar opmerkelijke nieuwtjes van deze maand op een rijtje gezet.

Enzo Knol koopt Porsche
Op 1 mei 2017 startte Enzo Knol met een nieuwe serie op zijn YouTube kanaal. Namelijk “De Droom”. Hij wilt graag zijn dromen laten uitkomen. Hij vertelt dat sommige mensen moeite hebben met het uit laten komen van zijn of haar droom. In zijn video vertelt hij, dat hij je kan helpen om je droom uit te laten komen. Hij gaat met kijkers die een droom hebben op pad om zijn of haar droom uit te laten komen! De opmerkelijkste video is de video dat hij zijn droom gaat vervullen. Hij gaat zijn eigen droomauto kopen. En wat voor een auto! Hij koopt een Porsche. Waarschijnlijk voor iedereen wel een droomauto.

StukTV heeft een nieuwe serie
De jongens van StukTV zijn gestart met een nieuwe serie op YouTube! In de serie genaamd “Huis op Stelten” maken de jongens een einde aan het saaie interieur van bekende YouTubers of Nederlanders. Ze veranderen kamers van het saaie interieur naar het interieur dat StukTV bij hem of haar vindt passen.
De eerste aflevering is opgenomen in het huis van Ali B en is helemaal omgetoverd tot een casino woonkamer. De video is al vaker dan 700.000 keer bekeken en het blijft bekeken worden. Leuke serie boys! 

Een heel nieuw Concentrate
Concentrate, het leuke programma op YouTube, is helemaal vernieuwd. Nieuwe stijl, nieuwe formats en nieuwe hosts! Wie gaan Concentrate verlaten en wie komen Concentrate versterken? Dat waren de vragen die rondom Concentrate gesteld werden deze maand. Nanne Meijer en Monica Geuze hebben Concentrate verlaten. Nessim Najih, Stefan Jurriens en Holly Mae komen Concentrate versterken. Allemaal kijken dus!

ajaxzomer