Pokémon Go makers komen met Harry Potter game

Na de enorme hype van Pokémon Go, komen de makers van deze game nu met een nieuw idee. In 2018 wordt de smartphone game Harry Potter: Wizards Unite uitgebracht. Hoewel er nog niet heel veel over bekend is, schijnt het een erg toffe game te worden. Lees hieronder meer over de toekomstige smartphone game.

Augumented reality
Het spel zal speciaal ontwikkeld worden voor de smartphone. Er zal ook gebruik worden gemaakt van augumented reality. Hierbij zie je digitale elementen bovenop de echte wereld. Ontwikkelaar Niantic Labs biechtte vorig jaar al op dat ze met een Harry Potter game zouden komen. Toen bleek het om een gerucht te gaan, maar nu is het dan eindelijk zo ver. De Harry Potter game is een feit!

Wat houdt de game in?
In het spel moet je op zoek naar mysterieuze voorwerpen, magische wezens. Je komt de personages uit Harry Potter tegen en je leert allerlei toverspreuken. Het idee zal hetzelfde worden als bij de Pokémon Go app. In de echte wereld moet je met je smartphone op zoek naar dingen zoals magische wezens en toverspreuken. Deze app zal de populaire apps Ingress en Pokémon Go opvolgen. Volgend jaar is de kans dus groot dat er weer enorm veel mensen de straat op zullen gaan. Be prepared!

Zijn jullie al klaar voor de nieuwe sensatie van 2018? Wij zitten er in ieder geval klaar voor!

seth-doyle-78214vlaai