Wij waren bij de premiere van Vals de film!

Voor de mensen die van spannende films houden… wij hebben een ontzettend goede aanrader voor jullie. Wij waren namelijk bij de première van Vals de film! Benieuwd waar de film over gaat of naar de première-avond? Lees dan snel verder.

Het verhaal

Op maandag 14 januari was de grote première van Vals de film, de nieuwste film over vriendschap, volwassen worden en natuurlijk: valsheid. Want wanneer 4 vriendinnen een weekendje naar de Ardennen gaan net voor de examens, blijken er wat scheurtjes in de vriendschap te zitten. Wanneer dan ook nog één van de vriendinnen plotseling spoorloos verdwenen raakt, lijkt het al helemaal mis te gaan. Feline is weg en buiten ligt er een pak sneeuw op de grond waardoor de meiden geen kant op kunnen. Komt Feline weer boven water en valt de vriendschap nog te redden? Je checkt het vanaf 24 januari in de bios.

valsprem3

De première

Vals de film is de verfilming van het beste jeugdboek uit 2012 van Mel Wallis de Vries. Naast de cast was ook zij aanwezig tijdens de première. De cast bestaat uit een aantal bekende acteurs en actrices. Zo spelen Abbey Hoes, Holly Brood, Romy Gevers, Olivia Lonsdale, Thijs Boermans, Niek Roozen en Shahine el Hamus in de film. De première begon, zoals gewoonlijk, op een rode loper waar de cast te spotten was. Na het kijken van de film werd de crew voorgesteld aan de zaal en na afloop was er een korte after party, kortom, een geslaagde avond!

Ben jij benieuwd naar de film? Check dan hieronder de trailer voor meer info.

nix18_visualmaxresdefault