Riverdale seizoen 2 komt eraan..

In het najaar start seizoen 2 van Riverdale in Amerika, op 11 oktober om precies te zijn. We can’t wait! Ondertussen wordt er steeds meer bekend over het nieuwe seizoen. Wij hebben voor jullie een paar dingen op een rijtje gezet over seizoen 2.

Archie wordt duister
Kj Apa, de acteur die Archie speelt, vertelt dat zijn personage een zeer duistere kant van zichzelf laat zien in seizoen 2. De vader van Archie wordt aan het einde van seizoen 1 neergeschoten. Dit verandert de lieve Archie in een duister persoon nadat zijn vader is neergeschoten. Wie en waarom Fred (de vader van Archie) heeft neergeschoten is dus ook een vraag die ons gaat bezighouden in seizoen twee.

Noord, oost, zuid, west..
Het noorden en zuiden kunnen het in seizoen twee niet meer zo goed met elkaar vinden. Er komt ‘oorlog’ tussen de delen van de stad. Jughead is al verhuisd naar het zuiden van de stad. Ook Jughead wordt steeds meer duister. Gaat Jughead zich in de oorlog aan dan ook aan de zuidkant voegen?

Goodbye friendship…
Ook de band tussen Jughead en Archie in seizoen wordt minder. Vooral door de vraag of Jughead zich zal voegen bij het noorden of het zuiden. Dit zorgt voor spanning in de vriendschap van deze twee BFF’s. Hoe dit afloopt kan je dit najaar gaan bekijken. Wij hopen dat de vriendschap niet verloren gaat..

Roadtripmonday update