SHOP NOW: Vera Camilla komt met een eigen kledinglijn

Bijna elke YouTuber heeft tegenwoordig zijn of haar eigen merchandise kleding. Kleding met het logo of de naam van het YouTube kanaal erop. Maar Vera Lucker (Vera Camilla) onderscheidt zichzelf hierin. Zij start geen eigen merchandise lijn, maar gewoon een eigen kledinglijn! Hoe tof is dat?! Vera, you go girl.

Er was eens een idee..
Het idee van de kledinglijn van Vera is langzaam ontstaan. ‘Ik kon vroeger best wel onzeker zijn over mijn lichaam en de kleding die ik droeg, maar toen ik ouder werd ben ik steeds meer mijn eigen stijl gaan ontwikkelen. Toen ik beter wist wat ik wilde en mooi vond, zag ik ook duidelijk wat ik nog miste in de winkels.’

kleding

Van idee naar werkelijkheid
Maar met alleen een idee kom je er natuurlijk niet. Zo een idee moet uitgewerkt worden en daar kreeg Vera een beetje hulp bij. Ze had duidelijk haar doel voor ogen en wist precies wat ze wilde. ‘Twee geweldige illustrators hebben de designs ontworpen. Ze zijn met mijn visie en ideeën aan de slag gegaan en binnen een paar maanden hebben ze dat weten te vertalen naar iets wat perfect bij mij past.’ Maar wat vindt Vera uiteindelijk het allerleukste aan het ontwerpen van een eigen kledinglijn? ‘De ideeën die ik had, uitgewerkt zien worden en dat iets wat ik wilde, echt gemaakt wordt. Heel cool en onwerkelijk. Ik sta 100% achter de lijn, alles is zo mooi en ik ben er super blij mee.’

vera

Lipstick
Wij hebben natuurlijk een kijkje genomen naar de geweldige collectie van Vera. Wat wij vooral heel leuk vinden is dat we écht een stukje Vera terug zien in de kleding. Als je denkt aan een YouTuber met rode lipstick denk je gelijk aan Vera. Deze lipstick is op de trui overal terug te zien. Ze vertelt over haar persoonlijke favoriet: ‘Elke print heeft zijn eigen kracht, ze zijn ook allemaal verschillend en dat vind ik super leuk. Momenteel voor het najaar is de trui met koffiebeker mijn persoonlijke favoriet, omdat de print met herfstblaadjes, de koffiebeker en de rode lipstick afdruk zo iets herkenbaars is’.

Vervolg..
Vera heeft samen gewerkt voor haar collectie met Favorees: ‘Ik kwam toevallig met het merk in contact en het klikte gelijk’. Wij hopen dat de samenwerking nog lang blijft, want wij kijken nu al uit naar een nieuwe collectie. En als we Vera mogen geloven zit een vervolg erin. ‘Ik hoop zeker dat er een vervolg komt van mijn collectie’. Wij kunnen niet wachten!

Ben je enthousiast geworden? Bestel dan via deze link nu een item uit de collectie van Vera.

 


Heb je nog geen tickets voor VEED festival 2017? Bestel die dan NU hier.

caseyYoutube