StukTV start een nieuw seizoen van Roadtrippers!

StukTV start een nieuw seizoen van Roadtrippers. Namelijk Roadtrippers: 8 Friends. De hele wereld over opzoek naar 8 vrienden is wat Giel,Thomas en Stefan in het programma laten zien. Dit keer is het alleen een stukje anders.. Ze reizen niet met elkaar maar met een van hun eerste vrienden, hun reispartners.

Nieuw roadtrip programma
Giel, Thomas en Stefan hebben hun eerste aflevering van het nieuwe roadtrip programma al geüpload op hun kanaal op YouTube. Op 17 juni begon het avontuur op het kanaal van de boys van Stuk. De boys zoeken door middel van tips en hints naar hun vrienden. En nee… Niet alleen in Nederland. Alle vrienden staan op verschillende plekken in de wereld te wachten op de teams.

Wie doen er mee?
Dit seizoen is het een klein beetje anders… Stuk reist allemaal apart van elkaar. Maar… Giel Thomas en Stefan reizen niet alleen. Ze zoeken naar hun vrienden die op verschillende plekken te wachten staan. Alleen hun eerste vriend van de 8 vrienden is ook hun reispartner. Die is er vanaf dag 1 bij. Zo reist Giel met Kelvin van het kanaal Kalvijn, Thomas met Bibi Breijman en Stefan met Kaj van Concentrate.

Rotterdam
Het avontuur van StukTV en hun vrienden begint in de stad Rotterdam. Vanaf hier reizen ze met hun travelbuddy naar de plekken waar de andere 7 vrienden te wachten staan.

Spelregels
Natuurlijk is het de boys niet gemakkelijk gemaakt. Samen met hun reispartner hebben ze regels meegekregen. Zo mogen ze 7 vluchten inzetten en hebben ze een noodbudget van €150 euro meegekregen.

LavaRiverdale