Sunday update #12 – new babies in town & WK Voetbal

Er zijn weer zat dingen gebeurd in YouTube wereld, maar ook ook op andere sociale kanalen all over the place. Het is vandaag zondag en dat betekent dat wij je de belangrijkste nieuwtjes weer even laten weten. 

Monica geuze & Cardi B Bevallen

Yes! Er zijn weer nieuwe baby’s van bekende mensen, altijd leuk. Deze week zijn namelijk Cardi B en Monica Geuze bevallen van hun eerste kindje. De twee dames kregen deze week allebei een meisje, te cute! Cardi B noemde haar dochter Kulture Kiari Cepthus en Monica noemde haar dochter Zara-Lizzy Noé. Check hun insta posts hieronder!

Kulture Kiari Cephus 07/10/18🎀🌸 @offsetyrn

Een bericht gedeeld door Cardi B Official IG (@iamcardib) op

Je bent de allerliefste, Zara-Lizzy Noé Veldwijk! 12/07/2018

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op

Kylie Jenner lost her lip fillers

Het is echt waar. Kylie Jenner nam deze week afscheid van haar lip fillers. Deze week postte de 20-jarige een foto met goede vriendin Anastasia Karanikolaou waarin haar lippen een stuk minder groot waren dan normaal. Al snel postte Kylie meer foto’s waar te zien was dat ze écht afscheid heeft genomen van haar lip fillers.

heat wave

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Daarnaast werd ook bekend gemaakt dat Kylie Jenner hoogstwaarschijnlijk de jongste miljardair ooit zal worden door zelfgemaakt geld. Super knap natuurlijk!

België wint de derde plek van het WK 2018!

Zaterdag 14 juli was de troostfinale van het WK 2018. België en Engeland namen het tegen elkaar op in deze wedstrijd waarbij België er uiteindelijk met de winnende plek vandoor gaat. Het is nu dus officieel: België krijgt de derde plek tijdens het wereldkampioenschap 2018. De echte winnaar wordt vanavond bekend na een spannende wedstrijd tussen Frankrijk en Croatië. Wie denken jullie dat er met de eerste plek vandoor gaat?

photo-1526865906320-0200a6e2c7f0simon-de-wit