Sunday Update #13 – Nieuw nummer met Justin Bieber & Hittegolf

Het is weer zo ver: de Sunday Update staat voor jullie klaar. Deze week met het nieuwe nummer van DJ Khaled de hitte van afgelopen week en een heel gaaf gadget. Lees het snel!

DJ Khaled ft Justin Bieber, Chance the Rapper & Quavo – No Brainer
Het is even geleden dat er een nummer is verschenen waar Justin Bieber deel aan nam, maar afgelopen vrijdag bracht DJ Khaled het nummer No Brainer uit samen met, jawel, Justin Bieber. Ook zijn Chance the Rapper en Quavo te horen in dit nummer.

It’s getting hot in here
Hebben jullie afgelopen week overleefd? De warmste nacht ooit in Nederland is een feit. Slapen met een raam open zorgde voor extra warmte in je kamer, want een afkoelend windje zat er niet in. IJsfrabikanten hebben nog nooit zoiets meegemaakt, zij kunnen de vraag naar ijs niet meer aan. Ook zijn op veel sites de ventilatoren uitverkocht en zijn gaan verschillende fietspaden kapot. Wij kunnen dit natuurlijk wel begrijpen. Een tip om af te koelen? Leg een fles water in de vriezer voor ijskoud water of hou deze fles gewoon lekker tegen je gezicht (wel met een doek eromheen) om af te koelen.

Vlieg nu net als Totally Spies
Wie wil nou niet zulke coole gadgets als Totally Spies hebben? Het bedrijf Gravity heeft nu een stap gemaakt in deze richting. Zij hebben namelijk een soort jetpack ontwikkeld waardoor je kan vliegen. Je ziet de beelden hieronder. COOL!

netflixjarigen youtubers