Sunday update #15: Simon de wit gaat viral

Het is zondag, tijd voor je wekelijkse online update! In Sunday update #15 laten wij je zien hoe Simon de Wit ineens Viral gaat en weer een spetterend optreden van Glennis Grace. Maar ook de zomertour van Famke Louise komt aan bod. Een Sunday Update vol muziek dus.

Simon de wit gaat viral op LADbible

In de nacht van dinsdag op woensdag verscheen de video van Simon de Wit ‘IF IN MY FEELINGS – DRAKE WAS AN 80’S HIT’ op de Facebookpagina van LADbible. De pagina die ruim 33 miljoen volgers heeft plaatste het filmpje en werd meer dan 2 miljoen keer bekeken! Ook Conor Maynard deelde een 80’s remix van Simon, namelijk die van Post Malone – Better Now. De vraag is nu, hoe lang duurt het voordat Simon écht doorbreekt?!

Glennis Grace gaat naar de live shows America’s Got Talent

Ja ja, het is haar gelukt hoor! Glennis Grace is door naar de live shows van America’s Got Talent. Ze zong een prachtig nummer van Prince op een originele manier waar iedereen van versteld stond. Ze kreeg ontzettend veel complimenten en terecht! Wie weet zit er uiteindelijk wel een finale plek in.

Famke Louise tour in Albu en Lloret

YES! Famke is going international. Welliswaar bij Nederlandse vakantieplekken, maar dat maakt niet uit. Famke treedt deze hele zomer op met haar eigen tour crew (inclusief grote tourmanager/bodyguard) en we hebben beelden. Famke gaat deze zomer naar Albufeira in Portugal, Barcelona, Blanes en Llorett wauw!

 

ain’t nobody fucking with ma clique 🖤

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Tourlife 🎤 #vroom

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

 

photo-1511948374796-056e8f289f34youtube music