Sunday update #16 kijk NU de nieuwe film van Dylan Haegens

In de Sunday update van vandaag geven we je een kleine update over de nieuwtjes van YouTube Land. Vanaf deze week is namelijk de film van Dylan Haegens eindelijk in de bioscopen te zien!

De film van Dylan Haegens is NU in de bios

Yes! Een tijd geleden liet Dylan Haegens al weten dat hij Nederland binnenkort zijn acteerkunsten zou laten zien in de bioscopen van Nederland. Deze week brak dat moment dan ook echt aan. De film ging 16 augustus in premiere in alle bioscopen in Nederland. Maar eerder deze week ging Dylan al heel Nederland door om in verschillende steden de film voor het eerst te laten zien, hoe leuk?!

Waar gaat het verhaal ook alweer over?

Het verhaal gaat (uiteraard) over Team Dylan Haegens die samen de vetste en leukste video’s op YouTube maken. Het leven lacht hen toe. Ze hebben zelfs hun eigen tosti-zaak. Er is alleen één iemand, genaamd IJsbrand, die hun video’s nadoet, maar dan veel beter. Het team gaat op onderzoek uit om uit te zoeken hoe IJsbrand zo snel hun video’s nadoet en zo goed scoort. Wanneer ze het geheim van IJsbrand ontdekken, probeert Team Dylan Haegens het zelf uit, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Girlys blog brengt nummer uit mét videoclip

Dus dít was het geheime project waar de meiden van Girlys Blog al maanden mee bezig zijn. Hun eerste single ‘Landen op Ibiza’ is nu uit inclusief videoclip en is te luisteren op Spotify, Itunes en Apple Music. De titel zegt het eigenlijk al, Landen Op Ibiza. In hun nieuwste single zingen de meiden over “Als ik alles kon krijgen, dan ben ik altijd op vakantie”, en dan wel op Ibiza natuurlijk! De videoclip schoten de meiden op hun middelbare school in Amsterdam en uiteraard op het prachtige eiland Ibiza.

photo-1496337589254-7e19d01cec44bibi-interview-veed-awards2