Sunday Update # 17 | Gelijkspel bij KSI vs. Logan Paul

Sunday again! Het is over met het warme weer en de scholen zijn weer begonnen. Hoe zijn jullie deze week doorgekomen? Dit keer staat onze Sunday Update in het teken van de boxwedstrijd van gisterenavond tussen de Engelse YouTuber KSI en de Amerikaanse YouTuber Logan Paul. 

De hype
Al maanden zijn twee van de bekendste YouTubers bezig met het voorbereiden voor de match die gisterenavond plaatsvond. Er werd veel gehyped op de social media van deze twee boys en heel YouTube-land keek er naar uit. De wedstrijd vond plaats in het thuisland van KSI: Engeland. Het was mogelijk om kaarten te kopen voor de show en deze dus bij te wonen. De wedstrijd was alleen te zien via een live stream op YouTube waar je €8,- voor moest betalen.

De wedstrijd
De wedstrijd begon met een partij tussen de broertjes van KSI en Logan Paul: Deji en Jake Paul. Na een spannende wedstrijd, waarbij Jake Paul een behoorlijke bloedneus op liep, won hij uiteindelijkw wel deze wedstrijd. Daarna was het tijd voor de echte wedstrijd. Het was spannend en hoewel het aan het begin leek dat Logan ging winnen en later weer dat KSI op voorsprong kwam werd het uiteindelijk….. gelijkspel, whut?


De winnaar van het gevecht van de twee broertjes: Jake Paul

Verontwaardigde fans
Er is veel verontwaardiging over dat het gelijkspel was. Veel mensen denken dat het een vooraf geplande uitslag was om de rematch, die in februari plaatsvindt, nog meer op te hypen. Deze rematch stond al gepland voor de wedstrijd. Er zijn ook veel mensen die nu hun geld terug willen omdat de uitslag gelijkspel is en zij dit oneerlijk vinden. Als je de bokswedstrijd terug wil kijken moet je eerst 8 Euro betalen, als je dat nog niet gedaan had tijdens de wedstrijd. Denken jullie dat het een vooropgezet plan is?

Het weegmoment voor de wedstrijd van KSI vs Logan Paul

 

photo-1529472119196-cb724127a98ephoto-1526572325823-979526bc9a13