Sunday Update #2 | KONINGSDAG & INDRUKWEKKENDE VIDEO’S

Ben je inmiddels al een beetje bijgekomen van Koningsdag? Of ben je naar de andere kant van Europa gevlogen om te genieten van de meivakantie? Wij houden je up to date over alles wat je gemist hebt de afgelopen week. 

Eén groot feest op Koningsdag
Dit jaar was het weer één groot feest op Koningsdag. Er komen steeds meer feesten op deze speciale dag en een aantal mensen, afkomstig uit de YouTube-scene, zijn zich aan het ontpoppen tot grote artiesten die voor duizenden mensen optreden. Onder andere Dionne (Onnedi) en Famke Louise traden dit jaar op, op verschillende podia door het hele land. Ook werd er tijdens veel optredens een debuut gebracht aan Avicii, die afgelopen week overleed. Rita Ora vroeg het publiek om een minuut stilte en ook Hardwell draaide een nummer ter ere van hem.

Jeroen van Holland maakt prachtige video
Jeroen van Holland maakte een video waar wij even stil van werden. In deze video vertelt Jeroen dat hij uit de kast komt. Op een hele speciale manier laat hij zien hoe hij dit aan zijn vrienden vertelde. Ook laat hij de reactie van zijn vader zien en dat is de beste reactie die je maar kan wensen. You GO Jeroen!

Leven met een angststoornis
Alwin en Saske maakten een hele pure documentaire over de angststoornis van Alwin. In de beschrijving staat: “Alwin was 9 jaar oud toen hij zijn eerste paniekaanval kreeg, op het podium tijdens de musical Oliver! van Joop van den Ende in het Congresgebouw in Den Haag. Sinds die tijd worstelt hij met zijn angststoornis. Al jaren wil hij hier een documentaire over maken, maar elke poging mislukte. Eind 2017 vroeg hij zijn vriendin Saske de film te maken”. De documentaire is zeker een kijkje waard.

pexels-photo-674685sunday update