Sunday Update #21 | Nesim wint van AnouarVines

Weekendvibes! Het is zondag en we zijn weer terug met de oude vertrouwde Sunday Update. Deze week stapte Nesim en Anouar de ring in voor een potje boxen en gebeurde er een vreselijk ongeluk in Oss.

Hét gevecht tussen Nesim en Anouar 
Gisterenavond was het zo ver, Nesim Najih (ook wel bekend van Supergaande) ging de ring in met Anouarvines. De eerste officiele influencer battle vond plaats en het werd uitgezonden op SpikeTV. Na drie rondes was het beslissende antwoord daar. Nesim wint de bokswedstrijd en gaat er vandoor met de ‘belt’. Na de bokswedstrijd vroeg Jay Jay Boske aan Nesim wie hij graag zou willen uitdagen, waarop hij antwoordde: “BOEF, voor een ton!”. Later vertelde Nesim nog dat hij dit in een opwelling zei en het geen uitdaging was voor Boef.  Wie weet zien we die twee toch nog in de ring tegen elkaar binnenkort?

Drama van Oss
Afgelopen week werd heel Nederland opgeschrikt door een vreselijk ongeluk in Oss. Een begeleidster van een voorschoolse opvang reed, met een elektrische bakfiets, door de spoorbomen heen. Hierna werd de bakfiets geschept door een trein waarbij vier kinderen om het leven kwamen. De begeleidster en één ander kind liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis. Er is nog een onderzoek gaande hoe dit vreselijke ongeluk heeft kunnen gebeuren, het gerucht gaat nu dat de remmen het plots niet meer deden. Ondertussen hebben al honderden mensen bloemen, knuffels en kaarsjes bij de plek gelegd waar het ongeluk is gebeurd. In allerlei plaatsen in Nederland werden de slachtoffers herdacht, zo ook tijdens een aantal voetbal wedstrijden.

 

 

 

ios_12_ios12_asmr