Sunday update #6 | Thomas vader? en Famke Louise weér met een hit

Het is zondag: tijd voor je wekelijkse update. Mocht je deze week even iets minder actief zijn geweest op het internet, dan hebben wij hier jouw gemiste internet momenten. Wij verzamelden namelijk de hoogtepunten van afgelopen week. Het was een rustige week, maar wij hebben toch een aantal leuke momenten bij elkaar verzameld. 

Thomas van StukTV vader?

Alsof er de laatste tijd noh niet genoeg geruchten rond gingen in en-rondom YouTube Nederland werd er deze week weer een nieuwe roddel verspreid. Thomas van StukTV zou namelijk al twee jaar vader zijn. Slam vond het reden genoeg om goede vriend Giel een belletje te geven en hem even uit te horen over het nieuwtje. Wat blijkt: niemand minder dan Giel zelf bracht het nieuwtje de wereld in. Het nieuws stond de hele week op nummer 1 en is daarmee onmisbaar in de zesde Sunday update.

Famke Louise komt weér met een nieuw nummer

Famke is back na een korte pauze van drie weken. Drie weken geleden postte Famke een video waarin ze vertelde dat het uit is met haar vriend Tim. Drie keer raden wat de titel van haar nieuwste nummer is: ‘Zonder jou’. Zou dat iets te maken hebben met de break-up van haar en Tim? Eigenlijk doet het er niet toe want dit moet en zal weer een hit worden. Check de video hieronder.

En de winnaar van de Champions League 2018 isssss

Alle voetbalfans onder ons weten de uitslag hoogstwaarschijnlijk al, maar wij delen het nog graag een keer met jullie. De winnaar van de Champions League 2018 is Real Madrid. Nadat Real Madrid op een 1-0 voorsprong kwam, maakte Liverpool al kort er na de gelijk maker. Later scoorde Real Madrid de 2-1 gevolgd door de 3-1. Beide teams zette hun beste beentje voor en streden om de titel als winnaar van de Champions League 2018, die Real Madrid uiteindelijk in de wacht sleepte.

image4jarige youtubers