Sunday update #7 | Kalvijn en Gio een nieuwe YT serie?!

De afgelopen paar dagen kwamen er weer een aantal opmerkelijke video’s, Instagram posts en andere nieuwtjes voorbij. Wij hebben er een aantal voor je verzameld voor als je de afgelopen week iets minder online actief was. 

Kalvijn – Gekkenwerk

Gister kwam er wel een heel bijzondere video op het kanaal van Kelvin online. Hij begint namelijk met een nieuwe serie genaamd ‘Gekkenwerk’. In deze serie voert Kelvin de meest rare opdrachten uit die zijn kijkers hem hebben gestuurd. Wel is er één regel waar hij zich aan moet houden. Hij moet de opdracht binnen 24 uur moet halen, anders moet hij stoppen met de serie. In de eerste aflevering was de opdracht: “Plant zonder kleding een kerstboom op het hoogste punt in de Alpen”.

Hét nieuwe nummer van Cardi B

We ontkwamen er gewoon niet van: het nieuwe nummer van Cardi B en J Balvin ‘I Like It’. In vier dagen tijd was de videoclip al 35 miljoen keer bekeken. We horen het van alle kanten steeds vaker voorbij komen: Cardi B is de nieuwe Nicki Minaj. Wat vinden jullie?

Nieuwe jeugdserie Gio?

Deze week postte ook Gio iets heel opmerkelijks in zijn Insta story. Hier was een trailer te zien van iets heel vets. Iets dat op een film leek, blijkt een jeugdserie te zijn genaamd ‘Techie de serie’. De serie is vanaf maandag 4 juni (morgen) online blijkt te komen. Wij zijn super benieuwd.

jarige youtubersimage-2018-06-13-2