Sunday Update #9 | Beyonce was in het land en dit zijn de beelden!

Wat was het een goede week! YouTube werd volgepompt met nieuwe, vette en trending video’s. Beyonce was in ons land, Boef is back met een nieuwe hit, samen met Bizzey. Daarnaast bereikte Gio de 900.000 abonnees en kwam Instagram met een te gekke feature. Lees snel verder!

Beyonce on the run tour II

OMG! Queen B was terug in Nederland en ze kwam niet alleen… Zoals iedereen wist zou Beyonce de ‘On The Run Tour II’ niet alleen doen maar samen met haar geliefde hubbie Jay-Z. Beyonce zong uitgebreid over de slippertjes van haar man en over het vergeven ervan. Ze stonden er als een ijzersterk koppel met de mooiste show eromheen gebouwd. Op de grote schermen werd hun verhaal verteld wat natuurlijk ontzettend mooi was. Omdat het Beyonce en Jay-Z waren, kwamen er ook een aantal bekende Nederlanders op af waaronder onze koning en koningin! Maar ook Martin Garrix was van de partij.

Boef is back! Met Bizzey

YES! They are back! Goede combinatie, vinden jullie ook niet? BOEF X BIZZEY! Een nieuwe hit dat een van dé zomerhits van 2018 beloofd te worden. Natuurlijk zit er een zieke clip bij! Boef en Bizzey wilde er een soort film van maken en dat is goed gelukt als je het ons vraagt, een en al DRAMA. Check ‘m hieronder.

Instagram komt met IGTV, what?!

De strijd met YouTube is officieel begonnen, oh sh*t! Dat beloofd wat te worden. Het leuke is: je kunt nu uren kijken naar jouw favoriete creators en iedereen kan het gebruiken! Je kunt zelf ook uploaden! Anna Nooshin was de allereerste Nederlandse gebruiker en postte meteen een aantal video’s. Maken jullie al gebruik van IGTV?

Gio bereikte 900.000 subs!

Yes! Gio was de laatste tijd lekker bezig met YouTube. Hij upload veel, kwam met een nieuwe jeugd-serie en bereikte zo de 900.000 abonnees! Gefeliciteerd Gio! Op naar de miljoen. Op Instagram zagen we al iets voorbij komen, namelijk: the road to 1 million. De vraag is nu: hoe lang zal het nog duren?

voetbalphoto-1526865906320-0200a6e2c7f0