Sunday update #22 Daar is ie dan eindelijk: FIFA 19!

Het is zondag! Tijd voor je wekelijkse update! De afgelopen week waren er een paar opmerkelijke dingen gebeurd. FIFA 19 kwam uit, we hadden een aantal bijzondere gasten in de Efteling en er kwam een wereldhit uit. Wij vertellen het je allemaal in Sunday update nummer 22.

FIFA 19 is eindelijk uit!

Op 28 september 2018 stond de release van FIFA 19 gepland. Mensen die niet konden wachten, konden hun game pre-orderen bij onder andere Albert Heijn. Als je dit had gedaan maakte je kans op een bezorging van FIFA 19 door niemand minder dan Matthy, Rob en Raoul van de bankzitters. In de video hieronder is te zien hoe de boys de games door heel Nederland bezorgen in een AH busje, vet grappig!

Gigi Hadid, Bella Hadid en Kendall Jenner in de Efteling

Afgelopen maandag waren er een paar heel bijzondere gasten in de Efteling. Het waren Gigi, Bella, hun broertje Anwar,  moeder Yolanda en Kendall Jenner die vermomd een gezellig dagje in de Efteling beleefde. Op de Instagram post van Yolanda Hadid is te zien hoe de familie + Kendall een geweldige dag hadden. Eerder liet Gigi Hadid al weten dat ze de Efteling echt geweldig vind, wie geeft haar ongelijk?! De Efteling is life!


Dit bericht bekijken op Instagram

❤️Monday Funday….. #FamilyTime #Holland @efteling

Een bericht gedeeld door YOLANDA (@yolanda.hadid) op

DJ Snake + Selena Gomez + Uzuna & Cardi B = een megahit

Op 27 september verscheen er een nieuw nummer op YouTube en Spotify. DJ Snake, Selena Gomez, Uzuna & Cardi B laten in dit nummer Caribische vibes terugkomen waar je heupen automatisch van beginnen te draaien. In twee dagen werd het nummer al meer dan 10 miljoen keer beluisterd op YouTube. Selena Gomez en Cardi B gaan latina in dit nummer! Hablo Español? Si Si!

asmrfilms