Sunday update #20 Gevecht tussen Boef en Armoo?

Het is alweer midden september. Zijn jullie allemaal weer gewend aan het schoolritme? Geniet voor nu nog even van het weekend en laat je informeren over de laatste nieuwtjes van de afgelopen week. 

Gevecht Boef en Armoo?

Ja, je leest het goed. Er komt een gevecht tussen Boef en Armoo! Eerder liet Boef weten in een Instagram post dat hij tegen iemand wil vechten in de ring voor een ton. Armoo reageerde met alle zelfvertrouwen meteen op het bericht dat hij wel down is. Inmiddels staat het hoogste bod op 120K. Over waar en wanneer is nog niets gesproken, maar we zullen vast snel meer zien. Boef lijkt al meer fans dan Armoo te hebben. Armoo wordt zelfs hier en daar zelfs belachelijk gemaakt, maar hij blijft volhouden dat hij degene zal zijn die het gevecht wint. Wie denken jullie dat er wint?


Dit bericht bekijken op Instagram

Kwam armo vandaag tegen in Almere

Een bericht gedeeld door BOEF (@boef072) op

 

Frenna en Lil Kleine verbreken Nederlands spotify record!

Op dinsdag 11 september brachten Frenna en Lil Kleine samen een nummer uit. Het nummer werd binnen 24 uur al meer dan 930 duizend keer gestreamd. Het is ook niet zomaar een nummer van Lil Kleine en Frenna. Het is namelijk een liedje over de liefde zonder happy end. Hun harten zijn namelijk gebroken door iemand waar ze ooit veel van hielden. Fun fact: de geliefde van Frenna wordt gespeeld door Anna Nooshin en die van Lil Kleine door niemand minder dan zijn verloofde Jaimy Vaes. Wat ook opmerkelijk is, is dat Lil Kleine niet alleen rapt, maar ook echt hele coupletten zingt. Nog een Fun fact: het nummer is eigenlijk een nieuwe versie van een nummer dat in 2000 razend populair was, namelijk: Onderweg van Abel. Kortom, ‘Verleden tijd’ is een super vet nummer die je moét luisteren.

Eminem reageert op machine gun Kelly

Eerder werd Eminem gedist door Machine Gun Kelly. Maar deze week is Eminem terug met ‘KILLSHOT’ waarbij Machine Gun Kelly heftig gedist wordt. Het is wel te zien dat Eminem zich niet zomaar laat dissen. “Im doing this once” is het eerste dat hij zegt in KILLSHOT. Luister hieronder beide distracks met ‘KILLSHOT’ van Eminem en ‘Rap Devil’ van Machine Gun Kelly. Welke vond jij harder?

photo-1516055852210-f8cc653a715dfamke_louise