Sunday update: YouTube film van Dylan Haegens!

Het is zondag! Tijd voor je wekelijkse update met deze week een nieuwtje dat je vast en zeker al voorbij hebt zien komen. Wij gaan er in deze blogpost verder op in. Check het snel!

Op 16 augustus 2018 komt de eerste film van Dylan Haegens officieel uit in de bioscopen, ja je leest het goed, niet op YouTube, maar in echte bioscopen door heel Nederland. Iets dat al jaren een droom was van Team Dylan Haegens.

Het verhaal

Het verhaal gaat (uiteraard)over Team Dylan Haegens die samen de vetste en leukste video’s op YouTube maken. Het leven lacht hen toe. Ze hebben zelfs hun eigen tosti-zaak. Er is alleen één iemand genaamd IJsbrand, die hun video’s nadoet, maar dan veel beter. Het team gaat op onderzoek uit om uit te zoeken hoe IJsbrand zo snel hun video’s nadoet en zo goed scoort. Wanneer ze het geheim van IJsbrand ontdekken, probeert Team Dylan Haegens het zelf uit, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

De cast

In de trailer (die hieronder te zien is) zien we een aantal bekende gezichten. Zo zagen wij Melanie Latooy al voorbij komen, Mert, Kalvijn, maar ook Giel van Stuk TV en zelfs Rico Verhoeven. Dit belooft wat te worden. Zijn jullie benieuwd naar de nieuwste YouTuber film?

Bekijk de trailer hieronder!

P.s Wij zijn de laatste tijd druk bezig geweest met onze nieuwe Instagram feed. Heb jij het al gecheckt?

sunday updatephoto-1468888702840-41a24ac1a9f9